Ametist kristal koji se nalazi u Dream Kristal terapeutskom masažnom jastuku
AMETIST KRISTALI

Ametist je po hemijskoj strukturi kvarc (SiO2), te ima sposobnost da stvara pizoelektrični efekat koji stvara napon i svetlost, ostlobađa se energija i negativni joni (anjoni) koji su kao vitamini u prirodi, imaju sposobnost da vezuju kiseonik. Ima stabilnu rešetku piramidalne strukture koja emituje stabilne vibraije.

Spada u najduhovnije kristale, poznat pod nazivom i “tonik za dušu”. Budi intuiciju, unosi mir i jasnoću. Olakšava kompulzivno opsesivna ponašanja. Dobar je detoksikator. Ametist je kristal koji u nama probuđuje odlučnost, da se oslobodimo starih navika koje nas koče u duhovnom i duševnom razvoju. Podržava stvaranje novih ideja i dodaje im motivaciju za razvoj. Ublažava strahove.

Ametist je bio favorit kraljice Katarine Velike Rusije korišćen je za ukrašavanje britanskih krunskih dragulja. Novak Đ. je nosio AMETIST na turnirima.   

Ametist punjenje : Ametist se može puniti neograničeno izloženo dnevnoj svetlosti (izbegavati izlaganje direktno Suncu duže od pola sata kako ne bi izgubio boju).

Žad kristal koji se nalazi u Dream Kristal terapeutskom masažnom jastuku
ŽAD KRISTALI

Žad je po hemijskoj strukturi silkatni mineral NaAlSi2O6. Veruje se da privlači sreću i prijateljstvo. Podstice zadovoljstvo samim sobom. Mentalno, žad otpušta negativne misli i opušta um. Stimuliše ideje i čini da poslovi izgledaju manje komplikovani tako da istog momenta može da se prione na njih. Emotivno, žad je "kamen snova". Kada se stavi na čelo, donosi snove uvida. Pomaže oslobađanju emocija, posebno razdražljivosti.  

U emotivnom životu donosi mir, harmoniju, radost koja proizlazi iz malih stvari, razvija nježne emocije i toleranciju prema bližnjima i voljenima. 

Utiče na unutarnju ravnotežu, pomaže Vam da zadržite "hladnu glavu", umiruje napetost i povećava koncentraciju. 

Otklanja predrasude koje opterećuju sporazumijevanje, razvija aktivnost i dinamiku. 

Nežne vibracije i visoka frekvencija žada harmonizuju celi naš organizam. Žad pojačava rad nervnog sistema i imunitet.

Žad punjenje : žad se može puniti neograničeno na direktnom suncu

Turmalin granule koje se nalaze u Dream Kristal terapeutskom masažnom jastuku
TURMALIN GRANULE

TURMALIN je jedini prirodni mineral koji sadrži ukupno 26 mikroelemenata, među kojima su i kalijum, kalcijum, magnezijum, mangan, gvožđe, silicijum, jod, fluor. Ima ga u različitim bojama. Ovaj mineral pozitivno utiče na nervni, endokrini i imunološki sistem. 

Jedinstvena svojstva turmalina revitalizuju organizam, jer od svih minerala samo turmalin u sebi ima konstantni električni naboj zbog čega ga i zavu kristalni magnet. Turmalin čisti, pročišćava i transformiše gustu energiju u lakšu vibraciju.

TURMALIN GRANULE SA MAGNETIMA stvaraju niskofrekventno magnetno polje i emituje anjone koji su kao vitamini u prirodi. Anjoni pomažu oksigenaciju organizma, podižu baznost i smanjuju kiselost organizma što je važno kao prevencija protiv razvoja kancerogenih bolesti.

Negativni joni i mala toplotna energija (sunce ili toplota ljudskog tela), zajedno stavaraju prirodnu, balansiranu energiju.

Turmalin granule punjenje: Regeneriše se na suncu 1-2 sata ili pored kristala Ametista.

PIEZOELEKTRIČNI EFEKAT KVARCA

PIEZOELEKTRIČNI EFEKAT AMETIST KRISTALA

 • Kristali dobijeni iz rudnika Ametista 
 • POLUDRAGI KRISTALI SA PRIRODNIM SVOJSTVIMA 
 • Svaki primerak je TESTIRAN da ima sposobnost da PRAVI PIEZOELEKTRIČNI EFEKAT koji imituje energiju i jone 
 • Odobren od strane Gradskog zavoda za javno zdravlje
 • Ručno obrađeni i polirani 
 • Svaki primerak je unikatan, jedinstvene boje i izgleda 
 • Spada u najduhovnije kristale, poznat pod nazivom i “tonik za dušu”, poludragi kristal POZITIVNE ENERGIJE, LJUBAVI I PRIJATELJSTVA
 • Mnogi poznati ga nose, Novak Đ je nosio Ametist medaljon na trunirima.

DIAMAGNEZITAM AMETISTA

Dijamagnetni materijali odbijaju magnetno polje. Primenjeno magnetno polje stvara indukovano magnetno polje u njima u suprotnom smeru, izazivajući odbojnu silu. 

Nasuprot tome, paramagnetne i feromagnetne materijale privlači magnetno polje. Dijamagnetizam je kvantno-mehanički efekat koji se javlja u svim materijalima, posebno u kvarcu (AMETIST). 

U većini materijala, dijamagnetizam je slab efekat, suptilan efekat. Pri zadržavanju dijamagnetnih materijala u magnetnom polju, kretanje elektrona u orbiti se menja na takav način da se magnetni dipolni momenti indukuju na atomima / molekulima u smeru suprotnom od spoljnog magnetnog polja kao što je prikazano na slici 

 Dijamagnetizam je prvi put otkriven kada je Anton Brugmans 1778. primetio da se bizmut odbija magnetnim poljima. Amestis ima sposobnost da odbija magnetizam i zračenja. 

Magneti koji se nalazi u Dream Kristal terapeutskom masažnom jastuku
MAGNETI

Magneti unose red među haotične molekule neke materije, tako omugućavaju molekulima da putuju kroz uske sudove; ovo ima bitnu primenu u ljudskom organizmu. Možemo uporediti tok molekula kroz krvne sudove sa plutanjem balvana niz reku. Ako su balvani u nizu, oni će lako proći ceo tok i stići do odredišta. 

Voda čini neverovatnih 70% našeg organizma. Uz pomoć magneta. sve materije koje se prenose vodom mogu lakse da pređu u ćelije kojima su potrebne. Hemoglobin, materija koja se prenosi crvenim krvnim zrncima, sadrži gvožđe, koje preuzima kiseonik i dnosi ga gde je najpotrebnije. Ako su molekuli gvožđa pravilno raspoređeni, oni akumuliraju energiju koja utiče na poboljšanje krvi. Štaviše, magneti utiču na molekule u telu iako ne dolaze u dodir sa njima. To znači da magnet postavljen na telo deluje na ćelije i telesne tečnosti kroz kožu

Istraživanja su pokazala da magneti pospešuju proizvodnju amino-kiselina i da pozitivno utiču na čitavo telo. Drugim rečima, magneti ubrzavaju metabolizam i pomaže telu da radi kako treba, tj. Pomažu da kiseonik i hranljive materije stignu što pre do mesta povrede, kako bi popravili nastalu tetu.

Pamuk koji se nalazi u Dream Kristal terapeutskom masažnom jastuku
BISERENI PAMUK PUNJENJE

Kvalitet pamuka uglavnom je odraz dužine prediva i raznovrsnosti biljke od koje je pamuk potekao. Nazivi koji se dodeljuju vrstama pamuka ne označavaju nužno zemlju porekla, koja uglavnom nije ni označena tokom finalnog procesa prodaje. 

Samo pamuk najvišeg kvaliteta koristi se za izradu pamučnih kuglica za punjenje DREAM KRITAL jastuka koji pored odlične prozračnosti ima sposobnost da zadržava oblik, da bude mekan i daje Vam potporu prilikom spavanja.

Organski pamuk: odnosi se na bilo koju vrstu koja nije tretirana pesticidima i hemikalijama tokom uzgajanja. Regulatorna tela u Japanu, Evropskoj Uniji i SAD-u nadgledaju primenjivanje regulativa o organskoj proizvodnji.

Pamučni saten koji se nalazi u Dream Kristal terapeutskom masažnom jastuku
PAMUČNI SATEN NAVLAKA

Sastav 100% pamuk. Pamučni saten je luksuzni materijal za izradu posteljina. 

Tkanje od 84 niti mu daje posebnu izdašnost, odsjaj i nežnost, te je idealan izbor za spavaću sobu. 

Najfinija obrada pamuka jako mekan i prijatan na dodir.

Ametist kristal sertifikati
Dream Kristal terapeutsko masazni jastuk sa Ametist kristalima i Zad kristalima

DREAM KRISTAL JASTUK 42 x 67 cm

ODRŽAVANJE:

 • Nemojte koristiti oštre predmete u blizini jastuka, kako biste spriječili oštećenja proizvoda.
 • Nežno tapkajte jastuk kako biste ga prozračili
 • Svremena na vreme "punite" kristale sunčevom energijom (30 min izlaganja direktnom Suncu ili višesatno sponatano izlaganje dnevnoj svetlosti).
 • Održavajte ga mekanom vlažnom tkaninom.
 • Čuvajte ga na suvom mestu.
 • Nemojte gnječiti i vakumirati jastuk prilikom spremanja.KOMPANIJA KOJA PROMOVIŠE ZDRAV NAČIN ŽIVOTA, PREVENTIVNE I PRAKTIČNE ISTOČNE METODE.


Ako želite više da se informišete o našoj kompaniji, KLIKNITE OVDE.

Nakon popunjavanja kratkog formulara u nastavku, naše ljubazno osoblje će Vas pozvati da biste potvrdili rezervaciju. 


Isporuku organizujemo u roku od 24 časa od momenta potvrđivanja Vaše porudžbine.

Crystalcare kompanija stoji iza KRISTALNO SNAŽNE GARANCIJE KVALITETA. Svi naši proizvodi su sertifikovani, sadrže prirodne kristale.

PRO KRISTAL PODLOGA

Premium Ametist Kristal terapeutsko masažni set, masažna podloga i mini shiatsu masažaer za kućnu masažu
76.580 RSD

50% popusta

38.290 RSD

Na dalekom istoku, u Japanu i Kini, CRYSTALCARE PRO KRISTAL masažno - terapeutska podloga predstavlja savremenu metodu PREVENTIVNE TERAPIJE.

PRO KRISTAL PODLOGA IRC-5000 donosi 3D tehnologiju:

 • 9 programa masaže
 • 5 nivoa jačine
 • 5 nivoa brzine
 • Infracrveniih talasa IR (energija Sunca)
 • 300+ Ametist kristala (energija frekvencije minerala i negativnih jona)
 • Impulsne-vibro masaže (impulsne frekvencije i vibracije)

💎GARANCIJA 3 GODINE

💎GARANCIJA KVALITETA

*Popust za gotovinsko plaćanje

DREAM KRISTAL PREMIUM JASTUK

Dream Kristal Premium terapeutski masažni jastuk sa Ametistaom, Turmalin i Žad kristalima

22.300 RSD

Spavajte na PREMIUM JASTUKU izradjenom po načelima tradicionalne kineske medicine od PRIRODNIH MATERIJALA. Imajte sa vašim kristalima umirujuće, lepe i intuitivne snove, oslobodite se bolova u vratu.

IZRAĐEN OD PRIRODNIH MATERIJA:

 • AMETIST poludragi kristali (kristali ljubavi i prijateljstva, za mirne i intuitivne snove)
 • ŽAD poludragi kristali (umiruju nervni sistem)
 • TURMALIN granule (dodatno oslobađaju jone)
 • MAGNETI
 • PAMUČNI SATEN navlaka (prirodni materijal)
 • ORGANSKI PAMUK punjenje (prirodni materijal) - omogućava protok vazduha, memorijska svojstva (prilagođava se)

💎PREMIUM GARANCIJA KVALITETA

*Popust za gotovinsko plaćanje

432 Hz BEŽIČNE SLUŠALICE

Kristal Energetski zvuk - 432 Hz solfeđo frekvencije

9.320 RSD

Anđeoska muzika za podizanje pozitivnih vibracija: frekvencija 432 Hz.

Muzika na frekvenciji od 432 Hz snimljena je na memorijskoj kartici koja dolazi uz Vaše Kristal Energy Sound slušalice. 432 Hz je frekvenicja koja rezonuje unutar našeg tela, oslobađa emocionalne blokade i širi svest.

Širi srce i čini nas saosećajnim i punim ljubavi. Jedno je sigurno - osoba koja rezonuje s ljubavlju ima unutarnji mir.

SLUŠALICE POSEDUJU TRI FUKNCIJE:

 • 432 Hz SPA muzika snimljena na memoriju slušalica (16 GB)
 • Bežična slušalice
 • FM Radio
 • Bluetooth™ 4.2 + Mikrofon za obavljanje razgovora
 • Tasteri na slušalice

💎PREMIUM GARANCIJA KVALITETA


REZERVIŠITE VAŠ DREAM KRISTAL JASTUK

Crystalcare kompanija stoji iza KRISTALNO SNAŽNE GARANCIJE KVALITETA.

Kontakt: 063 819 44 14

Jurija Gagarina 14 Nj, 11070 Novi Beograd, naselje BELVILLE (zgrada Đurđevak)