VODA KAO TERAPEUTSKA MASAŽA...

OTKRIČEMO VAM KAKO MISLI, EMOCIJE KOJE EMITUJEMO I ONE KOJE NAS OKRUŽUJU, UTIČU NA NAS I NA ZDRAVLJE NAŠEG ORGANIZMA...

DA LI STE ZNALI DA 70% ČOVEKOVOG ORGANIZMA ČINI VODA A ISTI JE ODNOS VODE I MATERIJE NA PLANETI ZEMLJI

Čovek je većinski sačinjen od vode, i to nije nikakva tajna. Telo odraslog čoveka je sačinjeno 60-70 procenata od vode, a kod dece čak i do 78 procenata telesne mase čini voda. Ono što je interesantno je da sedamdeset procenata planete Zemlje je pod vodom i sedamdeset procenata našeg tela je voda. U ovom trenutku biste trebali osetiti malu lampicu koja se pali u predelu epifize i osvetljava vam ovu, možda, do sada neprimećenu analogiju. Šta nam ova podudarnost poručuje nije teško zaključiti. Svi smo deo jednog istog sveta, svi smo jedno i svaka različitost je samo privremena iluzija. Ako nastavimo sa izvođenjem zaključaka iz ovog primera, veoma lako se može postaviti i sledeća hipoteza: Ako sedamdeset procenata našeg bića čini voda, a mi se definitivno svrstavamo u živa bića (a napomenimo i da se planeta Zemlja svrstava u živo biće), znači li to da je voda živa? Ako mi posedujemo svest, inteligenciju i emocije, znači li to da i voda poseduje svest, inteligenciju i emocije?

Polgedajte kako emocija ZAHVALNOSTI utiče na vodu u nama i oko nas!

Masaru Emoto, japanski naučnik dokazao je za svojih 20 godina istraživačkog rada da VODA IMA SPOSPBNOST DA KOMUNICIRA, PAMTI, PRENOSI NAŠE EMOCIJE... Pogledajte ovaj čudesni video kako se zagađena voda PRETVARA U KRISTAL PRELEPOG OBLIKA kada je izložena molitvi i pozitivnoj nameri. 

Sveta vodica je nastala pod nabojem pozitivnih misli i umserenih osećanja, te stoga ima sposobnost mesecima ostane nepromenjenog sastava i ukusa, ne može da se pokvari. Dovoljno je jednu kapljicu "ZDRAVE" vode staviti u kapljicu "NEISPRAVNE" vode i ona će ozdraviti vodu koja ima nepravilnu kristalnu strukturu.

istraživanje japanskog naučnika dr. masaru emoto

Dr Masaru Emoto, japanski naučnik koji je revolucionirao ideju da naše misli i namere utiču na fizičko područje, jedan je od najpoznatijih i najvažnijih istraživača vode u svetu. Preko 20 godina je proučavao naučne dokaze o tome kako se molekularna struktura vode transformiše kada je izložena ljudskim rečima, mislima, zvucima i namerama. 

pazite se loših misli, loših emocija...

Izuzetno životno delo doktora Emoto-a dokumentovano je u bestseleru Njujork Tajmsa, “Skrivene poruke u vodi”. U svojoj knjizi, dr. Emoto pokazuje kako voda izložena ljubavnim, dobroćudnim i saosećajnim ljudskim namerama ima za posledicu estetski prijatne fizičke molekularne formacije u vodi, dok voda izložena strašljivim i neskladnim ljudskim namerama rezultira nepovezanim, iskrivljenim i "neprijatnim" fizičkim oblicima molekularne formacije. To je učinio kroz tehnologiju magnetne rezonance i fotografije velike brzine. Pogledajte sledeće fotografije vodenih kristala iz dela dr Emota. Svaki kristal vode koji vidite je pre fotografisanja bio izložen izgovaranju reči koja je ispisana na fotografijama (AKO GLEDATE SA MOBILNOG, KLIKNITE NA SVAKU SLIKU):

Njegovo istraživanje pokazalo nam je i kako se zagađena i toksična voda, kada je izložena molitvi i pozitivnoj nameri, može izmeniti i vratiti u lepo oblikovane geometrijske kristale koji se nalaze u čistoj, zdravoj vodi. Sledeće fotografije su fotografije vode u brani Fujivara pre i posle jednočasovne molitve koju je nad njom služio velečasni Kato Hoki, glavni sveštenik hrama Jiuhouin. 

Dr Emoto je takođe proučavao kako zvuk utiče na vodu. Emotove muzičke studije pokazuju kako određene vrste zvuka, poput klasične muzike, stvaraju prelepe kristalne uzorke, dok teška “heavi metal” muzika stvara ružne i iskrivljene kristalne formacije. Na slikama ispod vidite razliku kristalnih formacija koje su rezultat izloženosti Mocartove Simfonije br. 40 i teške muzike “heavi metala”. 

rešite ovu ZAGONETKU I OSVOJITE VREDNU NAGRADU!

96% LJUDI NE ZNA TAČAN ODGOVOR


Firma

CRYSTALCARE LIFE d.o.o.

8. marta 6/2, 11250 Beograd
MB: 21379463 
PIB: 110811443
Zakazivanje

BEOGRAD: 069 75 85 65 
069 64 74 54

063 819 44 14