ZDRAVO MRŠAVLJENJE - METODA ZA SVAKOGA

LEZITE, ISPRAVITE KIČMU I MRŠAVITE SA PEŠKIROM

Zvuči potpuno nestvarno, ali je istina da japanski lekar dr Toshiki Fukutsudzi već celu deceniju pomaže ženama da smršaju rekordnom brzinom, bez ikakvih treninga, dijeta i gladovanja. 

Povrh svega toga, ceo koncept mršavljenja sa peškirom je osmišljen da bude potpuno besplatan. Ovaj dr Fukursudzijev sistem je objavljen u njegovoj knjizi koja je prodata u tiražu od 6 miliona primeraka. 

U svojoj knjizi primećuje da vam nisu potrebni posebni alati za postizanje željenog gubitka kilograma, već samo veliki peškir, poput peškira za plažu ili peškira za kupatilo, konopca ili kanapa za pričvršćivanje i ravno područje. Ako ste poput mnogih, mnogo ste prihvatljiviji za tu mogućnost. Ne radite ništa, nego ležite u određenom položaju 3-5 minuta, jednom do tri puta u toku dana. To izgleda lako, i jeste.

Dr Fukucidži je ovu metodu uvodio pacijentima sa lošim držanjem ili hroničnim bolom, a nakon 10 godina je otkrio da ista vežba može dovesti i do smanjenja težine.

Naime, on tvrdi da je salo na stomaku rezultat „pogrešnog pomeranja“ i pozicije karlice. Otkrio je da su glavni uzrok stvaranja masnih naslaga u predelu struka zapravo karlične kosti, odnosno da problem nastaje kada karlične kosti počnu da se razilaze sa podrebarnim kostima. 

Stručnjak za refleksologiju i masažu tvrdi da pomoću ove vežbe možete ispraviti loše držanje, smanjiti bol u leđima i smanjiti struk.

Tako je osmislio ovaj metod, za koji tvrdi da je revolucionarni sistem za “skidanje” viška oko struka. Potrebno je samo pratiti sledeće korake: 

  • Peškir se uvije u čvrstu rolnu i dobro pričvrsti kanapom ili trakom kako ne bi izgubio oblik.
  • Potrebno je sesti na pod ili neku drugu ravnu i tvrdu površinu. 
  • Staviti urolan peškir ispod leđa, ali tako da on bude paralelan sa pupkom.
  • Sada lezite i imajte na umu da peškir treba da bude malo širi od vaših leđa.
  • Noge ispravite, raširite tako da budu u širini vaših ramena.
  • Stopala iskrenite na unutra, odnosno tako da vam se dodiruju palčevi jedne i druge noge.
  • Ruke treba da budu ispružene iznad glave, dlanovi okrenuti prema podu, a mali prsti na desnoj i levoj ruci spojeni I to je sve. 

Iako možda deluje previše jednostavno, pa čak i banalno, ovaj položaj uopšte nije opuštajuć i ugodan. Ležanje u ovom položaju treba upražnjavati 3 puta dnevno po 5 minuta. 

Ukoliko se desi da vam ovaj položaj postane previše neudoban ili bolan, pogotovo na početku, pokušajte da izdržite koliko možete – nikako preko granice svoje izdržljivosti. 

BITAN SAVET: Posle samog ležanja, NIKADA nemojte naglo ustajati već se, dok i dalje ležite, okrenite na stranu, posle čeka treba lagano da sednete, pa tek onda da ustanete. 

UPOZORENJE: Ako imate bilo kakvih problema sa kičmom ili imate neko oboljenje bilo kojih kostiju skeletnog sistema, obavezno je da se pre korišćenja ovog sistema posavetujete sa lekarom i proverite da li ovaj metod uopšte smete da koristite.

MASAŽNO-TERAPEUTSKI TRETMANI ZA RELAKSACIJU, UBRZAN METABOLIZAM I DETOKSIKACIJU

12
Dana
:
01
Sati
:
52
Minuta
:
52
Sekundi

NAPREDNA JAPANSKA METODA ZA MRŠAVLJENJE I OPORAVAK CELOG ORGANIZMA

Na dalekom istoku, Japan, Kina, ljudi puno rade, do 12 sati dnevno, nemaju dovoljno vremena da provode u prirodi i vežbaju. 

Stoga su izumeli praktično tehnološko rešenje (podlogu za masažu i odmaranje), koja na prirodan način oporavlja organizam. Da, dobro ste čuli, baš onako kako većini odgovara, dok ležite i odmarate se, preko 9 programa masaže oporavljate umorno telo i um.

Pro Kristal podloga predstavlja savremenu metodu PREVENTIVNE TERAPIJE: podiže imunitet, poboljšava cirkulaciju, ubrzava metabolizam, poboljšava san, otklanja glavobolje, detoksikacija organizma.... 

Možete isprobati ovu podlogu preko firme Crystalcare Life. koja ima SPA salon na Novom Beogradu. Pružaju tretmane i zastupaju uređaje. Iskustva su fenomenalna.

Trenutno imaju akciju na tretmane. Sa popust vaučerom od -50% na tretmane možete isprobati masažno-terapeutski tretman od 45 min za svega 1.000 rsd. Na poklon ćete dobiti prirodni Ametist kristal (poludragi kamen). Sami birate svoj kristal. Svaki je sertifikovan i vrede više od navedenog iznosa tretmana sa popustom. U nastavku imate link za BESPLATNU ON-LINE rezervaciju vašeg termina.

P.S. Ako niste sigurni, polgedajte im samo pozitivne Google recenzije. Imaju puno sjajnih iskustava od zadovljnih korisnika. 

Rezervišite OMDAH ONLINE vaš termin za tretmane

Popunite formu niže i odaberite slobodan termin. 

Obe SPA sekcije salona su odvojene. Možete doći u paru kada imate pravo na DVA POKLON AMETIST KRISTALA.

Vidimo se uskoro!

Dodatne informacije