Pro Kristal podloga IRC-5000
12
Dana
:
01
Sati
:
52
Minuta
:
52
Sekundi

VIBRACIONA SINHRONIZACIJA - SNAŽNIJA VIBRACIONA FREKVENCIJA OSVOJIĆE SLABIJU

Kada telo ili njegovi delovi često padnu u stanje niske vibracione frekvencije, može doći do bolesti ili mentalne neravnoteže različitog stepena, čovek se oseća „izvan sinhronizacije“. 

U ovakvom oslabljenom stanju, jači i snažniji izvor, poput zvučne vibracije gongova, ima tendenciju da ponovo stvara veće, jače vibracijsko polje. 

Zanos je otkrio holandski naučnik Christiaan Huigens u 17-om veku. Huigens koji je izumeo sat klatna otkrio je da će se, kada su dva satova klatna montirana jedno pored drugog na zid, zajedno zamahnuti u tačnom ritmu i zadržati međusobni ritam. Daleko je iznad njihove sposobnosti da se mehanički tačno uskladi. Ulazak znači da će svaka dva vibraciona tela pokušati i da se sinhronizuju jedno sa drugim, pri čemu će telo sa snažnijim vibracijama na kraju preuzeti slabije.

AMETIST

Ametist je, kako se smatra, poludragi kamen Vodolija. Ovaj ljubičasti kristal-kamen doneće sreću svima.  Jedan je od najpopularinijih minerala, a u staro doba Aristotel ga je koristio za lećenje osoba sklonih alkoholizmu. Kleopatra je u svom prstenu upravo nosila ovaj dragi kamen. Novak Đ je nosio Ametist medaljon na turnirima.

Ametist je po hemijskoj strukturi kvarc (SiO2) koji ima sposobnost da stvara prirodni pizoelektrični efekat. Otpušta jone, proizvodi suptilnu energiju, svetlost i napon (video u nastavku).

Kada se AMETIST zagreva uz pomoć inracrvenih talasa, zbog pizoelektričnog efekta, pojačano emituje negativne jone. Verovatno se pitate šta su to negativni joni. Znate li onaj efekat „svežine“ posle velike kiše i grmljavine? To je efekat velike koncentracije negativnih jona koji deluju pozitivno "kao vitamini" na ljudski organizam.

SVI NAŠI PROZIVODI SADRŽE PRIRODNE AMETIST KRISTALE

PIEZOELEKTRIČNI EFEKAT AMETIST KRISTALA

 • Kristali dobijeni iz rudnika Ametista 
 • POLUDRAGI KRISTALI SA PRIRODNIM SVOJSTVIMA 
 • Svaki primerak je TESTIRAN da ima sposobnost da PRAVI PIEZOELEKTRIČNI EFEKAT koji imituje energiju i jone 
 • Odobren od strane Gradskog zavoda za javno zdravlje
 • Ručno obrađeni i polirani 
 • Svaki primerak je unikatan, jedinstvene boje i izgleda 
 • Spada u najduhovnije kristale, poznat pod nazivom i “tonik za dušu”, poludragi kristal POZITIVNE ENERGIJE, LJUBAVI I PRIJATELJSTVA
 • Mnogi poznati ga nose, Novak Đ je nosio Ametist medaljon na trunirima.

DIAMAGNEZITAM AMETISTA

Dijamagnetni materijali odbijaju magnetno polje. Primenjeno magnetno polje stvara indukovano magnetno polje u njima u suprotnom smeru, izazivajući odbojnu silu. 

Nasuprot tome, paramagnetne i feromagnetne materijale privlači magnetno polje. Dijamagnetizam je kvantno-mehanički efekat koji se javlja u svim materijalima, posebno u kvarcu (AMETIST). 

U većini materijala, dijamagnetizam je slab efekat, suptilan efekat. Pri zadržavanju dijamagnetnih materijala u magnetnom polju, kretanje elektrona u orbiti se menja na takav način da se magnetni dipolni momenti indukuju na atomima / molekulima u smeru suprotnom od spoljnog magnetnog polja kao što je prikazano na slici 

 Dijamagnetizam je prvi put otkriven kada je Anton Brugmans 1778. primetio da se bizmut odbija magnetnim poljima. Amestis ima sposobnost da odbija magnetizam i zračenja. 

SNAGA KVARCA, FREKVENCIJE I VIBRACIJE KOJA PRAVI ČUDESNI EFEKAT REZONANCE

Na video snimku predstavljen je Chladni pločni eksperiment koji koristi generator tona, pokretač talasa (zvučnik) i metalnu ploču pričvršćenu na zvučnik. Stavlja se kvarcni pesak na ploču, pušta se ton različitih frekvencija, a zatim kreće da se dešava nešto neverovatno!

Rezonanca je toliko moćan prirodni fenomen da ima sposobnost da uništava bakterije, viruse, grinje i druge štetne patogene organizme. 

Saznajte u nastavku više o energiji, frekvenciji i vibraciji...

12
Dana
:
01
Sati
:
52
Minuta
:
52
Sekundi
12
Dana
:
01
Sati
:
52
Minuta
:
52
Sekundi

INFRACRVENI TALASI

Terapija infracrvenim zračenjem nije izum 20 veka. Još pre 2000 godina poznati grčki filozof Parmenid prepoznao je njenu važnost rekavši: „Dajte mi priliku da povisim telesnu temperaturu i izlečiću svaku bolest". Infracrveni zraci deluje upravo na taj način. Podižu telesnu temperaturu organizma za 2 do 3 stepena, što pomaže borbi tela sa patogenim mikroorganizmima i uzročnicima infekcija. Podstiče produkciju leukocita (belih krvnih zrnaca) i T-limfocita, koji jačaju imunološki sistem organizma.

Infracrvena dubinska toplota je prijatna toplota koja duboko prožima tkivo i s tim u vezi pozitivno deluje na: kožu, mišićno tkivo. napetost. zglobove, probavu, bolove, imunološki sistem. Takva toplota opušta mišiće i tetive, podstiče izgradnju kostiju, uklanja bol, oživljava kožu, reguliše krvni pritisak, podstiče metabolizam, krvotok i srčani mišić, deluje pozitivno na probavu, na energetske centre, aktivira imunološki sistem, relaksira i podstiče životnu radost. Infracrvena svetlost prodire duboko u masti i mišiće tela, stvarajući moćniji, direktan detoksikujući uticaj na dublja tkiva u telu.

Dugi infracrveni zraci deo su prirodnog spektra svetla koji je ljudskom oku nevidljiv, ali se može osetiti kao toplota. Infracrveni zraci deluju na procese u organizmu prodirući do čak 15 cm u kožu. Podstiču kinetičku energiju molekula rezonuju sa frekvencijama na ćelijskoj osnovi. Kada se frekvencija dugih infracrvenih zraka izjednači sa frekvencijom ćelijske tečnosti pojačavaju se metabolički procesi te dolazi do eliminacije toksina u krvi, a nakon toga iz organizma putem urina, stolice i znoja. Terapija infracrvenim zračenjem podstiče dve, za zdravlje esencijalne funkcije: detoksikaciju i cirkulaciju. A detoksikacija i dobra cirkulacija rezultiraju adekvatnom izmenom materija u ćelijama.

Image description

"NASA" istraživanje - INfracrvenA svetlost SMANJUJE BOL

Svetslona tehnologija infracrvenih talasa prvobitno razvijena za pomoć u eksperimentima za rast biljaka u svemiru dokazala je da smanjuje bolne neželjene efekte koji su rezultat hemoterapije i lečenja zračenjem kod pacijenata sa transplantacijom koštane srži i matičnih ćelija. 

U dvogodišnjem kliničkom ispitivanju, pacijentima sa karcinomom koji su podvrgnuti transplantaciji koštane srži ili matičnih ćelija dodeljen je daleko crveni (Far Infrared - FIR) / blisko infracrveni (Near Infrared - NIR) tretman svetlosne diode pod nazivom Aluminijumski luminiscentni supstrat visoke emitovnosti ili ALSVE. 

NASA tehnologija infracvene svetlosti uspešno smanjuje bolne nuspojave pacijenata sa rakom od zračenja i hemoterapije

Pročitaj više...


INFRACRVENI TALASI i MASAŽA

Infracrveni talasi podižu telesnu temperaturu organizma za 2 do 3 stepena, prodiru do 10 cm unutar tela, što pomaže borbi tela sa patogenim mikroorganizmima i uzročnicima infekcija.

Podstiče produkciju leukocita (belih krvnih zrnaca) i T-limfocita, koji jačaju imunološki sistem organizma. 

U telu ima 752 mišića. Kada je mišić u spazmu (zgrčen), vrši pritisak na krvotok. Masaža i infracrveni talasi pomažu da se mišići i nervni sistem duboko opuste, čime se podstiče cirkulacija što doprinosi uravnoteženju krvnog pritiska.

Pozitivna dejstva INFRACRVENE SVETLOSTI:
• Jača imunološki sistem
• Podstiče cirkulaciju, regulisanje pritiska
• Pozitivno deluje na rad hormona
• Ublažava glavobolju i napetost
• Pozitivno utiče na gubitak telesne težine 
• Utiče pozitivno na rad štitne žlezde
• Podstiče proizvodnju kolagena (podmlađuje kožu)


POZITINO DEJSTVO NEGATIVNIH JONA

Verovatno se pitate šta su to negativni joni. Znate li onaj efekat „svežine“ posle velike kiše i grmljavine. To je efekat velike koncentracije negativnih jona. Negativni jon (anjon) je atom koji je stekao jedan ili više dodatnih elektrona, oni se prirodno generišu, isparavanjem vode, dejstvom kiše i vetra. 


Negativni joni su kao vitamini za naše zdravlje. AMETIST kada je pod uticajem infracrvenih talasa, usled međusobne interakcije stvara piezoelektrični ekefat koji pojačano emituje negativne jone. Negativni jon može da veže za sebe 70 – 80 molekula aktivnog kiseonika, koji uz pomoć snage jona stiže do krvi. 

Negativni joni povećavaju protok kiseonika u krv što rezultira: 

 • bržem oporavaku od fizičke iscrpljenosti i umora
 • smanjenjem pospanosti
 • opuštanjem i smirenošću
 • ojačavanjem imunološkog sistema
 • pojačavajnjem vitalnosti mišića
 • pomaže kod nesanice
 • bržem oporavku od bolesti kao što su astma, bronhitis itd. 

Image description

Dr. Noburu Horiguchi u Japanu dokazuje poZItivan uticaj negativnih jona U prevenciJI razvoja kancera i oksidacije organizma

Pogledajte ovaj dokumentarac. Posetili smo bolnicu dr. Horiguchi-ja u Japanu koja proučava i istražuje negativne jone. Pre dva meseca, dr. Noburu Horiguchi zasadio je ćelije kolorektalnog karcinoma u dve grupe pacova i imao je samo jednu grupu pacova izloženih negativnim jonima 15 minuta 4 puta dnevno. 

Za dva meseca, zdravstvena stanja dve grupe pacova su primetno različita. Prikazano je da se ćelije raka u pacovima, koje su stalno izložene negativnim jonima, ostaju iste (ne napreduju) dok su one kod ostalih pacova koji nisu bili izloženi negativnim jonima prerasli više od 3 centimetra. Dr Horiguči: „Ovaj pacov koji je bio redovno izložen negativnim jonima živeće duže. Generalno, pacovi bi živeli zdravo oko 10 meseci, a potom bi i umrli. Na žalost, ovaj pacov (bez izlaganja negativnim jonima) bi umro uskoro za oko 2 meseca polako, ali u užasnim mukama. I pacovi koji umiru od raka mirisaju zaista loše. Miris raspadanja je izuzetno jak. "

BENEFITI OD KRISTAL MASAŽE

1. Borba protiv simptoma fibromijalgije.
Fibromijalgija je hronično stanje koje karakteriše bol u mišićima, umor i razdražljivost. Znate šta je to, one “grudvice” – bolne tačke u leđima i ramenima. Ne postoji drugi način da se toga oslobodite, osim masaže, nema tog leka. Kada se masažom razbiju svi ti otrovi putem urina se izbacuju iz tela.


2. Poboljšava cirkulaciju 

Masaža vam može pomoći ubrzate cirkulaciju, opuštanjem mišića i poboljšanjem pokreta i fleksibilnosti zglobova. Čak je ustanovljeno da promoviše regeneraciju tkiva i smanjuje postergijske adhezije i oticanje, prema Associated Bodivork i Massage Professionals. 

3. Poboljšanje raspoloženja
Nije tajna da vas masaža može opustiti i učiniti da se mentalno osećate dobro. Ali da li ste znali da čak može pomoći u lečenju anksioznosti i depresije? Prema pregledu Instituta za istraživanje na dodir na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Majamiju, masaža može da smanji nivo kortizola, hormona stresa, za čak 53 odsto. Masaža povećava lučenje hormona koji vam pomažu da se osećate dobro, serotonin i dopamin. 

4. Pomoć za glavobolju

Često se migrene pokreću ili pogoršavaju stresom i lošim snom. U studiji objavljenoj u Annals of Behavioral Medicine, istraživači su otkrili da su učesnici koji su primili masaže imali bolji kvalitet sna i manje migrena nego učesnici koji nisu. Efekti su trajali čak tri nedelje nakon završetka terapije. Terapija masažom može pomoći u ublažavanju glavobolje ako patite od njih. 

5. Snižavanje krvnog pritiska
Čak polovina stanovništva ima visok krvni pritisak, što može dovesti do moždanog udara i srčanog udara. Studija u časopisu Biological Research for Nursing pokazala je da su ljudi koji su imali najmanje tri 10-minutne masaže leđa nedeljno, smanjili su krvni pritisak više nego ljudi koji su proveli istu količinu vremena samo uz opuštanje. 

6. Povećanje fleksibilnosti
Masaža vam može pomoći da održite fleksibilnost i opseg pokreta radeći mišiće, vezivno tkivo, tetive i ligamente, i stimulišući proizvodnju i zadržavanje prirodnih maziva između vlakana vezivnog tkiva. 

7. Prekid bola u leđima
Dok je bol u leđima jedan od najčešćih razloga zbog kojih ljudi traže masažu, mnogi nisu svesni koliko je koristan tretman. Zapravo, studija u časopisu Interna medicina pokazala je da je terapija masažom efikasnija u ublažavanju bolova u leđima od drugih terapija kao što su akupunktura i modifikacija kičme, čime se smanjila upotrebu analgetika za 36%. 

8. PRO KRISTAL TERAPETUSKO-MASAŽNI TRETMANI UTIČU POZITIVNO NA STRUKTURU VODE U TELU preko efekta rezonance, frekvencije kristala i pozitivnih misli koje Pro Kristal podloga pobuđuje

>>> POGLEDAJTE VIDEO U NASTAVKU <<<

Image description
12
Dana
:
01
Sati
:
52
Minuta
:
52
Sekundi

PRO KRISTAL TRETMAN


POJEDINAČNI TRETMAN 2.000 RSD

2.000 RSD

Usluga podrazumeva 45 minuta na Pro Kristal masažnoj podlozi uz posebne muzičke slušalice za duboku relaksaciju + 15 min masaža leđa i vrata SHITASU MAXI Kristal masažerom. 

Sve započinjemo relax tretmanom preko 8 različitih programa masaža i 5 intenziteta i jačina, koje podešavamo prema Vašim željama i potrebama. Potom prelazimo na terapiju infracrvenih talasa, namenjenu detoksikaciji i poboljšanju cirkulacije i kristaloterapiju sa Ametist kristalima, koja podiže energetske nivoe i prisustvo kiseonika u krvi. 

PRO KRISTAL PAKET PONUDA

PAKET OD 5 TRETMANA
POJEDINAČNI TRETMAN 2.000 RSD
5.000 RSD

+ 3.000 RSD BONUS

Usluga podrazumeva 45 minuta na Pro Kristal masažnoj podlozi uz posebne muzičke slušalice za duboku relaksaciju + 15 min masaža leđa i vrata SHITASU MAXI Kristal masažerom

Uz terapiju dobijate aroma terapiju i posluženje (biljni čajevi, domaća sveže mlevena, limunada)

Sve započinjemo relax tretmanom preko 8 različitih programa masaža i 5 intenziteta i jačina, koje podešavamo prema Vašim željama i potrebama. Potom prelazimo na terapiju infracrvenih talasa, namenjenu detoksikaciji i poboljšanju cirkulacije i kristaloterapiju sa Ametist kristalima, koja podiže energetske nivoe i prisustvo kiseonika u krvi. 

Anticelulit program uz primenu anticelulit kreme je opcionalan i radi se po želji klijenta.

PREMIUM KRISTAL PAKET PONUDA

PAKET OD 10 TRETMANA
POJEDINAČNI TRETMAN 2.000 RSD
10.000 RSD 

+ 8.000 RSD BONUS

Usluga podrazumeva 45 minuta na Pro Kristal masažnoj podlozi uz posebne muzičke slušalice za duboku relaksaciju + 15 min masaža leđa i vrata SHITASU MAXI Kristal masažerom + 15 min kraljica masaža stopala na FOOT Kristal masažeru. 

Uz terapiju dobijate aroma terapiju i posluženje (biljni čajevi, domaća sveže mlevena, limunada) 

Sve započinjemo relax tretmanom preko 8 različitih programa masaža i 5 intenziteta i jačina, koje podešavamo prema Vašim željama i potrebama. Potom prelazimo na terapiju infracrvenih talasa, namenjenu detoksikaciji i poboljšanju cirkulacije i kristaloterapiju sa Ametist kristalima, koja podiže energetske nivoe i prisustvo kiseonika u krvi. 

Anticelulit program uz primenu anticelulit kreme je opcionalan i radi se po želji klijenta.

GOOGLE RECENZIJE

POZITIVNE OCENE KORISNIKA

PREMIUM KRISTAL SET - MASAŽA, INFRARED, KRISTALOTERAPIJA i ZVUČNA TERAPIJA

Na dalekom istoku, Japan, Kina, CRYSTALCARE PRO KRISTAL masažno - terapeutska podloga predstavlja savremenu metodu PREVENTIVNE TERAPIJE. PRO KRISTAL PODLOGA IRC-5000 donosi 4D tehnologiju: 

 1. Infracrveniih talasa IR (energija Sunca), 

 2. 300+ Ametist kristala (energija frekvencije minerala i negativnih jona), 

 3. Impulsne-vibro masaže (impulsne frekvencije i vibracije),

4. Zvučne terapije (Solfeđo frekvencije)

Pomaže da se osetite:

 • MLAĐE - Otklanja bol i relaksira, poboljšava cirkulaciju 
 • LEPŠE - Detoksikacija organizma uz normalizaciju metaboličkih procesa i anti-celulit program (efekat limfne drenaže) 
 • SMIRENIJE - Balans frekvencije oscilovanja tela i funkcije svih organa 
 • ZDRAVIJE - Pomaže oksigenaciju i aktivaciju ćelija na regeneraciju 
 • ODMORNIJE - Poboljšava san 
 • PRODUKTIVNIJE - Podiže enegetske nivoe i libido 

PREMIUM KRISTAL SET SADRŽI:

 • Pro Kristal podloga IRC-5000
 • MAXI Kristal Shiatsu bežični masažer IRC-2000
 • Energy sistem bežične slušalice sa posebno snimljenom muzikom za relaksaciju
 • Dream Kristal jastuk 42x67 cm (Ametist, Žad, Turmalin, magneti, punjen bisernim pamukom, pamučni saten navlaka)
 • Biznis set za vaš dodatni izvor prihoda preko preporuka zadovoljstva koje možete poslati
 • Veliki kofer
 • GARANCIJA 2 GODINE

POSEBAN OSEĆAJ RELAKSACIJE

PAMETNA INVESTICIJA

Pronalaženjem kvalitetnih rešenja, kroz poslovnu priliku, pomažemo Vam da investirate u zdraviju budućnosti.

PREVENTIVNA MEDICINA

Pro Kristal podloga je vid preventivne terapije. Preko vibro-impulsne masaže ćete aktivirati sve ćelije na regeneraciju, mišiće i nervni sistem na relaksaciju. Kao posledica duboke relaksacije, doći će do efekta limfne drenaže, odnosno, izbacavanja oslobođenih toksina putem tečnosti. Pomaže u regulisanju telesne težine.

3 u 1 KUĆNA MASAŽNA TERAPIJA

+ IMPULSNA VIBRO-MASAŽA: RELAX program (8 različitih programa masaže, 5 različitih intentziteta, 5 različitih niva brzine)

+ INFRCRVENI TALASI (kvalitetne IR lampe)

+ KRISTALOTERAPIJA (~300+ prirodnih ručno poliranih Ametist kristala)

REŠENJE ZA PUTOVANJA

Naši proizovdi su dizajnirani tako da se mogu lako prenositi. Pro Kristal podloga je lagana i može se nositi i postaviti bilo gde, na sofu, u ležećem ili poluležećem položaju.  MAXI kristal masažer može raditi i  bežično na Li-Ion, Koristite vaše proizvode gde god da pođete i uživajte u relaksaciji sa infracrvenim talasima i Ametist kristalima.

ATRAKTIVANA USLUGA ZA SPA CENTRE, APARTMANE, MASAŽNE CENTRE...

Uvedite novu uslugu koja ne zahteva prisustvo vašeg osoblja. Pro Kristal podloga za dobar osećaj relaksacije u Vašim SPA centrima, masažnim centrima, apartmanima. * Prema iskustvu naših korisnika, investicija u Pro Kristal podlogu se isplati za manje od mesec dana kroz pružanje usluga.

DREAM KRISTAL PREMIUM JASTUK

Dream Kristal Premium Jastuk
299 EUR

189 EUR

gotovinka cena

Spavajte na PREMIUM JASTUKU izradjenom po načelima tradicionalne kineske medicine od PRIRODNIH MATERIJALA. Imaje sa vašim kristalima umirujuće, lepe i intuitivne snove, oslobodite se bolova u vratu. 

IZRAĐEN OD PRIRODNIH MATERIJA: 

 1. AMETIST poludragi kristali (kristali ljubavi i prijateljstva, za mirne i intuitiven snove) 
 2. ŽAD poludragi kristali (umiruje nervni sistem) 
 3. TURMALIN granule (dodatno oslobađaju jone) 
 4. MAGNETI
 5. PAMUČNI SATEN navlaka (prirodni materijal) 
 6. BISERNI PAMUK punjenje (prirodni materijal) - omogućava protok vazduha, memorijska svojstva (prilagođava se) 

💎PREMIUM GARANCIJA KVALITETA - 30 DANA PROBE I MOGUĆNOST POVRAT

od 11,62 EUR / mesec

(24 rate)

PRO KRISTAL PODLOGA SET 2

799 EUR

649 EUR

gotovinska cena

+ POKLON DREAM KRISTAL JASTUK ILI ENERGY SYSTEM SLUŠALICE

Na dalekom istoku, Japan, Kina, CRYSTALCARE PRO KRISTAL masažno - terapeutska podloga predstavlja savremenu metodu PREVENTIVNE TERAPIJE. 

PRO KRISTAL PODLOGA IRC-5000 donosi 3D tehnologiju: 

 1. Infracrveniih talasa IR (energija Sunca)
 2. 300+ Ametist kristala (energija frekvencije minerala i negativnih jona)
 3. Impulsne-vibro masaže (impulsne frekvencije i vibracije)


💎   POKLON DREAM KRISTAL JASTUK

💎         GARANCIJA 2 GODINE ili 12 meseci za komercijalnu upotrebu (saloni lepote)

💎PREMIUM GARANCIJA KVALITETA

 od 33,29 EUR / mesec 

(24 rate)

----------------------------------------- *CENA ZA RENTIRANJE ZA SALONE: 250 EUR DEPOZIT i 49,90 EUR / MESEC NA 11 RATA 

 Nakon 11 rata proizvod ste isplatili i postaje vaš.


PREMIUM KRISTAL SET 

1.189 EUR

881 EUR

gotovinska cena

+ POKLON JASTUK I KOFER

PREMIUM KRISTAL SET OGRANIČENA SERIJA: 

 1. Pro Kristal podloga IRC-5000 i 3D+ tehnologija (+ energy sound solfeđo terapija)
 2. MAXI Kristal Shiatsu bežični masažer IRC-2000 
 3. Energy sistem bežične slušalice sa posebno snimljenom muzikom za  duboku relaksaciju
 4. Dream Kristal jastuk 42x67 cm (Ametist, Žad, Turmalin, magneti)
 5. Biznis set za vaš dodatni izvor prihoda preko preporuka zadovoljstva koje možete poslati
 6. Veliki kofer
💎  POKLON DREAM KRISTAL JASTUK + KOFER

💎         GARANCIJA 2 GODINE

💎PREMIUM GARANCIJA KVALITETA

  od 52,91 EUR / mesec

(24 rate)


MINI KRISTAL SHIATSU MASAŽER IRC-1000

Dream Kristal Premium Jastuk
189 EUR

139 EUR

gotovinska cena

 • 4 MASAŽNE ROTIRAJUĆE KUGLE 
 • 16 PRIRODNIH AMETIST KRISTALA 
 • DUBOKA INFRACRVENA SVETLOST KOJA GREJE 
 • MOGUĆNOST RADA U KOLIMA PREKO POSEBNOG ADAPTERA 
IZUZETNO EFIKASAN, POMAŽE DA ELIMINIŠETE BOLOVE U LEĐIMA, VRATU, NOGAMA - MOŽETE MASIRATI ŠAKE I STOPALA 


💎 GARANCIJA 2 GODINE 

💎 PREMIUM GARANCIJA KVALITETA

7,45 EUR / mesec

(24 rate)

MAXI KRISTAL SHIATSU MASAŽER IRC-2000

349 EUR

249 EUR

gotovinska cena

 • 8 MASAŽNIH ROTIRAJUĆIH KUGLI 
 • 36 PRIRODNIH AMETIST KRISTALA 
 • DUBOKA INFRACRVENA SVETLOST KOJA GREJE 
 • MOGUĆNOST RADA BEŽIČNO (poseduje integrisanu punjivu Li-Ion bateriju koja nudi autonomiju do 7 dana masaže po 15 min) 
 • OPCIJA ZA SLOBODNE RUKE - možete se kretati po kući u kancelariji, sa potpuno oslobođenim rukama 
 • MOGUĆNOST RADA U KOLIMA PREKO POSEBNOG ADAPTERA (ili bežično preko integrisane baterije) 
IZUZETNO EFIKASAN, POMAŽE DA ELIMINIŠETE BOLOVE U LEĐIMA, VRATU, NOGAMA - MOŽETE MASIRATI ŠAKE I STOPALA, BILO GDE I BILO KADA JER OVAJ MASAŽER RADI I BEŽIČNO!

💎         GARANCIJA 2 GODINE 

💎PREMIUM GARANCIJA KVALITETA

 12,45 EUR / mesec 

(24 rate)


AMETIST KRISTAL MEDALJON OGRLICA

39 EUR

25 EUR

gotovinska cena

 • Dobijen iz rudnika Ametista - POLUDRAGI KRISTAL SA PRIRODNIM SVOJSTVIMA 
 • Svaki primerak je TESTIRAN da ima sposobnost da PRAVI PIEZOELEKTRIČNI EFEKAT koji imituje energiju i jone 
 • Odobren od strane Gradskog zavoda za javno zdravlje 
 • Ručno obrađeni i polirani medaljon 
 • Svaki primerak je unikatan, jedinstvene boje i izgleda 
Spada u najduhovnije kristale, poznat pod nazivom i “tonik za dušu”, poludragi kristal POZITIVNE ENERGIJE, LJUBAVI I PRIJATELJSTVA. Mnogi poznati ga nose, Novak Đ je nosio Ametist medaljon na trunirima.


DOGOVOR PRE REALIZACIJE

STOJIMO IZA KRISTALNO SNAŽNE GARANCIJE KVALITETA. 

Nama je važno da budete zadovoljni, da uživate u svakodnevnoj upotrebi vaših Crystalcare proizvoda i da nas rado prepoučite dragim osobama.

AKO SU VAM POTREBNE DODATNE INFORMACIJE, POZOVITE NAS ILI NAM OSTAVITE KONTAKT I POZVAĆEMO VAS BRZO.

Kontakt:

Nehruova 51A, 11070 Novi Beograd - TC "Kula", I sprat, lokal 100