PREMIUM KRISTAL

TERAPEUTSKA MASAŽNA PODLOGA

Pro Kristal masažna podloga sa Ametist kristalima za masažu tela: ledja, ramena, ruku, nogu
Ametist kristal sertifikati za masažere

BENEFITI OD TRETMANA NA PRO KRISTAL PODLOZI

OSETITE SE VEĆ NAKON PRVOG TRETMANA:

 • SVEŽIJE - Otklanja bol i relaksira, poboljšava cirkulaciju
 • LEPŠE - Detoksikuje organizam uz normalizaciju metaboličkih procesa i anti-celulit program (efekat limfne drenaže)
 • SMIRENIJE - Balans frekvencije oscilovanja tela i funkcije svih organa
 • SNAŽNIJE - Pomaže oksigenaciju i aktivaciju ćelija na regeneraciju
 • ODMORNIJE - Poboljšava san
 • PRODUKTIVNIJE – Podiže i balansira enegetske nivoe 

NAUKA I ZDRAVLJE

PRINCIPI RADA PRO KRISTAL PODLOGE

VIBRACIONA SINHRONIZACIJA - SNAŽNIJA VIBRACIONA FREKVENCIJA OSVOJIĆE SLABIJU

Kada telo ili njegovi delovi često padnu u stanje niske vibracione frekvencije, može doći do bolesti ili mentalne neravnoteže različitog stepena, čovek se oseća „izvan sinhronizacije“. 

U ovakvom oslabljenom stanju, jači i snažniji izvor, poput zvučne vibracije gongova, ima tendenciju da ponovo stvara veće, jače vibracijsko polje. 

Zanos je otkrio holandski naučnik Christiaan Huigens u 17-om veku. Huigens koji je izumeo sat klatna otkrio je da će se, kada su dva satova klatna montirana jedno pored drugog na zid, zajedno zamahnuti u tačnom ritmu i zadržati međusobni ritam. Daleko je iznad njihove sposobnosti da se mehanički tačno uskladi. Ulazak znači da će svaka dva vibraciona tela pokušati i da se sinhronizuju jedno sa drugim, pri čemu će telo sa snažnijim vibracijama na kraju preuzeti slabije.

AMETIST

Ametist je, kako se smatra, poludragi kamen Vodolija. Ovaj ljubičasti kristal-kamen doneće sreću svima.  Jedan je od najpopularinijih minerala, a u staro doba Aristotel ga je koristio za lećenje osoba sklonih alkoholizmu. Kleopatra je u svom prstenu upravo nosila ovaj dragi kamen. Novak Đ je nosio Ametist medaljon na turnirima.

Ametist je po hemijskoj strukturi kvarc (SiO2) koji ima sposobnost da stvara prirodni pizoelektrični efekat. Otpušta jone, proizvodi suptilnu energiju, svetlost i napon (video u nastavku).

Kada se AMETIST zagreva uz pomoć inracrvenih talasa, zbog pizoelektričnog efekta, pojačano emituje negativne jone. Verovatno se pitate šta su to negativni joni. Znate li onaj efekat „svežine“ posle velike kiše i grmljavine? To je efekat velike koncentracije negativnih jona koji deluju pozitivno "kao vitamini" na ljudski organizam.

SVI NAŠI PROZIVODI SADRŽE PRIRODNE AMETIST KRISTALE

SNAGA KVARCA, FREKVENCIJE I VIBRACIJE KOJA PRAVI ČUDESNI EFEKAT REZONANCE

Na video snimku predstavljen je Chladni pločni eksperiment koji koristi generator tona, pokretač talasa (zvučnik) i metalnu ploču pričvršćenu na zvučnik. Stavlja se kvarcni pesak na ploču, pušta se ton različitih frekvencija, a zatim kreće da se dešava nešto neverovatno!

Rezonanca je toliko moćan prirodni fenomen da ima sposobnost da uništava bakterije, viruse, grinje i druge štetne patogene organizme. 

Saznajte u nastavku više o energiji, frekvenciji i vibraciji...

DIAMAGNEZITAM AMETISTA

Dijamagnetni materijali odbijaju magnetno polje. Primenjeno magnetno polje stvara indukovano magnetno polje u njima u suprotnom smeru, izazivajući odbojnu silu. 

Nasuprot tome, paramagnetne i feromagnetne materijale privlači magnetno polje. Dijamagnetizam je kvantno-mehanički efekat koji se javlja u svim materijalima, posebno u kvarcu (AMETIST). 

U većini materijala, dijamagnetizam je slab efekat, suptilan efekat. Pri zadržavanju dijamagnetnih materijala u magnetnom polju, kretanje elektrona u orbiti se menja na takav način da se magnetni dipolni momenti indukuju na atomima / molekulima u smeru suprotnom od spoljnog magnetnog polja kao što je prikazano na slici 

Dijamagnetizam je prvi put otkriven kada je Anton Brugmans 1778. primetio da se bizmut odbija magnetnim poljima. Amestis ima sposobnost da odbija magnetizam i zračenja. 

PIEZOELEKTRIČNI EFEKAT AMETIST KRISTALA

 • Kristali dobijeni iz rudnika Ametista 
 • POLUDRAGI KRISTALI SA PRIRODNIM SVOJSTVIMA 
 • Svaki primerak je TESTIRAN da ima sposobnost da PRAVI PIEZOELEKTRIČNI EFEKAT koji imituje energiju i jone 
 • Odobren od strane Gradskog zavoda za javno zdravlje
 • Ručno obrađeni i polirani 
 • Svaki primerak je unikatan, jedinstvene boje i izgleda 
 • Spada u najduhovnije kristale, poznat pod nazivom i “tonik za dušu”, poludragi kristal POZITIVNE ENERGIJE, LJUBAVI I PRIJATELJSTVA
 • Mnogi poznati ga nose, Novak Đ je nosio Ametist medaljon na trunirima.

Pro Kristal masažna podloga sa Ametist kristalima za masažu kod kuće, na vašem kauču

INFRACRVENI TALASI

Terapija infracrvenim zračenjem nije izum 20 veka. Još pre 2000 godina poznati grčki filozof Parmenid prepoznao je njenu važnost rekavši: „Dajte mi priliku da povisim telesnu temperaturu i izlečiću svaku bolest". Infracrveni zraci deluje upravo na taj način. Podižu telesnu temperaturu organizma za 2 do 3 stepena, što pomaže borbi tela sa patogenim mikroorganizmima i uzročnicima infekcija. Podstiče produkciju leukocita (belih krvnih zrnaca) i T-limfocita, koji jačaju imunološki sistem organizma.

Infracrvena dubinska toplota je prijatna toplota koja duboko prožima tkivo i s tim u vezi pozitivno deluje na: kožu, mišićno tkivo. napetost. zglobove, probavu, bolove, imunološki sistem. Takva toplota opušta mišiće i tetive, podstiče izgradnju kostiju, uklanja bol, oživljava kožu, reguliše krvni pritisak, podstiče metabolizam, krvotok i srčani mišić, deluje pozitivno na probavu, na energetske centre, aktivira imunološki sistem, relaksira i podstiče životnu radost. Infracrvena svetlost prodire duboko u masti i mišiće tela, stvarajući moćniji, direktan detoksikujući uticaj na dublja tkiva u telu.

Dugi infracrveni zraci deo su prirodnog spektra svetla koji je ljudskom oku nevidljiv, ali se može osetiti kao toplota. Infracrveni zraci deluju na procese u organizmu prodirući do čak 15 cm u kožu. Podstiču kinetičku energiju molekula rezonuju sa frekvencijama na ćelijskoj osnovi. Kada se frekvencija dugih infracrvenih zraka izjednači sa frekvencijom ćelijske tečnosti pojačavaju se metabolički procesi te dolazi do eliminacije toksina u krvi, a nakon toga iz organizma putem urina, stolice i znoja. Terapija infracrvenim zračenjem podstiče dve, za zdravlje esencijalne funkcije: detoksikaciju i cirkulaciju. A detoksikacija i dobra cirkulacija rezultiraju adekvatnom izmenom materija u ćelijama.

Infracrvena svetlost i uticaj na kožu

"NASA" istraživanje - INfracrvenA svetlost SMANJUJE BOL

Svetslona tehnologija infracrvenih talasa prvobitno razvijena za pomoć u eksperimentima za rast biljaka u svemiru dokazala je da smanjuje bolne neželjene efekte koji su rezultat hemoterapije i lečenja zračenjem kod pacijenata sa transplantacijom koštane srži i matičnih ćelija. 

U dvogodišnjem kliničkom ispitivanju, pacijentima sa karcinomom koji su podvrgnuti transplantaciji koštane srži ili matičnih ćelija dodeljen je daleko crveni (Far Infrared - FIR) / blisko infracrveni (Near Infrared - NIR) tretman svetlosne diode pod nazivom Aluminijumski luminiscentni supstrat visoke emitovnosti ili ALSVE. 

NASA tehnologija infracvene svetlosti uspešno smanjuje bolne nuspojave pacijenata sa rakom od zračenja i hemoterapije

Pročitaj više...


INFRACRVENI TALASI i MASAŽA

Infracrveni talasi podižu telesnu temperaturu organizma za 2 do 3 stepena, prodiru do 10 cm unutar tela, što pomaže borbi tela sa patogenim mikroorganizmima i uzročnicima infekcija.

Podstiče produkciju leukocita (belih krvnih zrnaca) i T-limfocita, koji jačaju imunološki sistem organizma. 

U telu ima 752 mišića. Kada je mišić u spazmu (zgrčen), vrši pritisak na krvotok. Masaža i infracrveni talasi pomažu da se mišići i nervni sistem duboko opuste, čime se podstiče cirkulacija što doprinosi uravnoteženju krvnog pritiska.

Pozitivna dejstva INFRACRVENE SVETLOSTI:
• Jača imunološki sistem
• Podstiče cirkulaciju, regulisanje pritiska
• Pozitivno deluje na rad hormona
• Ublažava glavobolju i napetost
• Pozitivno utiče na gubitak telesne težine 
• Utiče pozitivno na rad štitne žlezde
• Podstiče proizvodnju kolagena (podmlađuje kožu)


POZITINO DEJSTVO NEGATIVNIH JONA

Verovatno se pitate šta su to negativni joni. Znate li onaj efekat „svežine“ posle velike kiše i grmljavine. To je efekat velike koncentracije negativnih jona. Negativni jon (anjon) je atom koji je stekao jedan ili više dodatnih elektrona, oni se prirodno generišu, isparavanjem vode, dejstvom kiše i vetra. 


Negativni joni su kao vitamini za naše zdravlje. AMETIST kada je pod uticajem infracrvenih talasa, usled međusobne interakcije stvara piezoelektrični ekefat koji pojačano emituje negativne jone. Negativni jon može da veže za sebe 70 – 80 molekula aktivnog kiseonika, koji uz pomoć snage jona stiže do krvi. 

Negativni joni povećavaju protok kiseonika u krv što rezultira: 

 • bržem oporavaku od fizičke iscrpljenosti i umora
 • smanjenjem pospanosti
 • opuštanjem i smirenošću
 • ojačavanjem imunološkog sistema
 • pojačavajnjem vitalnosti mišića
 • pomaže kod nesanice
 • bržem oporavku od bolesti kao što su astma, bronhitis itd. 

Ametist kristali i negativni joni - prisustvo u sredini oko nas

Dr. Noburu Horiguchi u Japanu dokazuje poZItivan uticaj negativnih jona U prevenciJI razvoja kancera i oksidacije organizma

Pogledajte ovaj dokumentarac. Posetili smo bolnicu dr. Horiguchi-ja u Japanu koja proučava i istražuje negativne jone. Pre dva meseca, dr. Noburu Horiguchi zasadio je ćelije kolorektalnog karcinoma u dve grupe pacova i imao je samo jednu grupu pacova izloženih negativnim jonima 15 minuta 4 puta dnevno. 

Za dva meseca, zdravstvena stanja dve grupe pacova su primetno različita. Prikazano je da se ćelije raka u pacovima, koje su stalno izložene negativnim jonima, ostaju iste (ne napreduju) dok su one kod ostalih pacova koji nisu bili izloženi negativnim jonima prerasli više od 3 centimetra. Dr Horiguči: „Ovaj pacov koji je bio redovno izložen negativnim jonima živeće duže. Generalno, pacovi bi živeli zdravo oko 10 meseci, a potom bi i umrli. Na žalost, ovaj pacov (bez izlaganja negativnim jonima) bi umro uskoro za oko 2 meseca polako, ali u užasnim mukama. I pacovi koji umiru od raka mirisaju zaista loše. Miris raspadanja je izuzetno jak. "

BENEFITI OD KRISTAL MASAŽE

1. Borba protiv simptoma fibromijalgije.
Fibromijalgija je hronično stanje koje karakteriše bol u mišićima, umor i razdražljivost. Znate šta je to, one “grudvice” – bolne tačke u leđima i ramenima. Ne postoji drugi način da se toga oslobodite, osim masaže, nema tog leka. Kada se masažom razbiju svi ti otrovi putem urina se izbacuju iz tela.


2. Poboljšava cirkulaciju 

Masaža vam može pomoći ubrzate cirkulaciju, opuštanjem mišića i poboljšanjem pokreta i fleksibilnosti zglobova. Čak je ustanovljeno da promoviše regeneraciju tkiva i smanjuje postergijske adhezije i oticanje, prema Associated Bodivork i Massage Professionals. 

3. Poboljšanje raspoloženja
Nije tajna da vas masaža može opustiti i učiniti da se mentalno osećate dobro. Ali da li ste znali da čak može pomoći u lečenju anksioznosti i depresije? Prema pregledu Instituta za istraživanje na dodir na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Majamiju, masaža može da smanji nivo kortizola, hormona stresa, za čak 53 odsto. Masaža povećava lučenje hormona koji vam pomažu da se osećate dobro, serotonin i dopamin. 

4. Pomoć za glavobolju

Često se migrene pokreću ili pogoršavaju stresom i lošim snom. U studiji objavljenoj u Annals of Behavioral Medicine, istraživači su otkrili da su učesnici koji su primili masaže imali bolji kvalitet sna i manje migrena nego učesnici koji nisu. Efekti su trajali čak tri nedelje nakon završetka terapije. Terapija masažom može pomoći u ublažavanju glavobolje ako patite od njih. 

5. Snižavanje krvnog pritiska
Čak polovina stanovništva ima visok krvni pritisak, što može dovesti do moždanog udara i srčanog udara. Studija u časopisu Biological Research for Nursing pokazala je da su ljudi koji su imali najmanje tri 10-minutne masaže leđa nedeljno, smanjili su krvni pritisak više nego ljudi koji su proveli istu količinu vremena samo uz opuštanje. 

6. Povećanje fleksibilnosti
Masaža vam može pomoći da održite fleksibilnost i opseg pokreta radeći mišiće, vezivno tkivo, tetive i ligamente, i stimulišući proizvodnju i zadržavanje prirodnih maziva između vlakana vezivnog tkiva. 

7. Prekid bola u leđima
Dok je bol u leđima jedan od najčešćih razloga zbog kojih ljudi traže masažu, mnogi nisu svesni koliko je koristan tretman. Zapravo, studija u časopisu Interna medicina pokazala je da je terapija masažom efikasnija u ublažavanju bolova u leđima od drugih terapija kao što su akupunktura i modifikacija kičme, čime se smanjila upotrebu analgetika za 36%. 

8. PRO KRISTAL TERAPETUSKO-MASAŽNI TRETMANI UTIČU POZITIVNO NA STRUKTURU VODE U TELU preko efekta rezonance, frekvencije kristala i pozitivnih misli koje Pro Kristal podloga pobuđuje

>>> POGLEDAJTE VIDEO U NASTAVKU <<<

Pro Kristal masažna podloga sa Ametist kristalima za masažu tela: ledja, ramena, ruku, nogu preko 9 masažnih programa u vešem salonu i kod kuće

POSEBAN OSEĆAJ RELAKSACIJE

PAMETNA INVESTICIJA

Pronalaženjem kvalitetnih rešenja, kroz poslovnu priliku, pomažemo Vam da investirate u zdraviju budućnosti.

PREVENTIVNA MEDICINA

Pro Kristal podloga je vid preventivne terapije. Preko vibro-impulsne masaže ćete aktivirati sve ćelije na regeneraciju, mišiće i nervni sistem na relaksaciju. Kao posledica duboke relaksacije, doći će do efekta limfne drenaže, odnosno, izbacavanja oslobođenih toksina putem tečnosti. Pomaže u regulisanju telesne težine.

3 u 1 KUĆNA MASAŽNA TERAPIJA

+ IMPULSNA VIBRO-MASAŽA: RELAX program (8 različitih programa masaže, 5 različitih intentziteta, 5 različitih niva brzine)

+ INFRCRVENI TALASI (kvalitetne IR lampe)

+ KRISTALOTERAPIJA (~300+ prirodnih ručno poliranih Ametist kristala)

REŠENJE ZA PUTOVANJA

Naši proizovdi su dizajnirani tako da se mogu lako prenositi. Pro Kristal podloga je lagana i može se nositi i postaviti bilo gde, na sofu, u ležećem ili poluležećem položaju.  MAXI kristal masažer može raditi i  bežično na Li-Ion, Koristite vaše proizvode gde god da pođete i uživajte u relaksaciji sa infracrvenim talasima i Ametist kristalima.

ATRAKTIVANA USLUGA ZA SPA CENTRE, APARTMANE, MASAŽNE CENTRE...

Uvedite novu uslugu koja ne zahteva prisustvo vašeg osoblja. Pro Kristal podloga za dobar osećaj relaksacije u Vašim SPA centrima, masažnim centrima, apartmanima. * Prema iskustvu naših korisnika, investicija u Pro Kristal podlogu se isplati za manje od mesec dana kroz pružanje usluga.

Probajte crystalcare proizvode pre kupovine

SALON NA NOVOM BEOGRADU - BELVILLE

BENEFITI OD TRETMANA NA PRO KRISTAL PODLOZI

OSETITE SE VEĆ NAKON PRVOG TRETMANA:

 • SVEŽIJE - Otklanja bol i relaksira, poboljšava cirkulaciju
 • LEPŠE - Detoksikuje organizam uz normalizaciju metaboličkih procesa i anti-celulit program (efekat limfne drenaže)
 • SMIRENIJE - Balans frekvencije oscilovanja tela i funkcije svih organa
 • SNAŽNIJE - Pomaže oksigenaciju i aktivaciju ćelija na regeneraciju
 • ODMORNIJE - Poboljšava san
 • PRODUKTIVNIJE – Podiže i balansira enegetske nivoe 

12
Dana
01
Sati
52
Minuta
52
Sekundi

50 vaučera za 50% popusta na terapeutske tretmane na pro kristal podlozi i kristal masažerima

PROMO PERIOD DO

1. DECEMBRA, 2021

Lokacija salona

Novi Beograd - BELVILLE

(kod TC Delta City)

Google recenzije za Crystalcare life

PRO KRISTAL PODLOGA

Premium Ametist Kristal terapeutsko masažni set, masažna podloga i mini shiatsu masažaer za kućnu masažu
76.580 RSD

-30%

53.600 RSD - gotovina

5 god. garancije

3.190 RSD x 24 rate

Na dalekom istoku, u Japanu i Kini, CRYSTALCARE PRO KRISTAL masažno - terapeutska podloga predstavlja savremenu metodu PREVENTIVNE TERAPIJE.

PRO KRISTAL PODLOGA IRC-5000 donosi 3D tehnologiju:

 • 9 programa masaže
 • 5 nivoa jačine
 • 5 nivoa brzine
 • Infracrveniih talasa IR (energija Sunca)
 • 300+ Ametist kristala (energija frekvencije minerala i negativnih jona)
 • Impulsne-vibro masaže (impulsne frekvencije i vibracije)

💎GARANCIJA 2 GODINE

💎GARANCIJA KVALITETA

*Popust za gotovinsko plaćanje

DREAM KRISTAL PREMIUM JASTUK

Dream Kristal Premium terapeutski masažni jastuk sa Ametistaom, Turmalin i Žad kristalima
22.900 RSD - gotovina

1.470 RSD x 24 rate

Spavajte na PREMIUM JASTUKU izradjenom po načelima tradicionalne kineske medicine od PRIRODNIH MATERIJALA. Imajte sa vašim kristalima umirujuće, lepe i intuitivne snove, oslobodite se bolova u vratu.

IZRAĐEN OD PRIRODNIH MATERIJA:

 • AMETIST poludragi kristali (kristali ljubavi i prijateljstva, za mirne i intuitivne snove)
 • ŽAD poludragi kristali (umiruju nervni sistem)
 • TURMALIN granule (dodatno oslobađaju jone)
 • MAGNETI
 • PAMUČNI SATEN navlaka (prirodni materijal)
 • ORGANSKI PAMUK punjenje (prirodni materijal) - omogućava protok vazduha, memorijska svojstva (prilagođava se)

💎PREMIUM GARANCIJA KVALITETA

*Popust za gotovinsko plaćanje

432 Hz BEŽIČNE SLUŠALICE

Kristal Energetski zvuk - 432 Hz solfeđo frekvencije
9.320 RSD - gotovina


Anđeoska muzika za podizanje pozitivnih vibracija: frekvencija 432 Hz. 

Muzika na frekvenciji od 432 Hz snimljena je na memorijskoj kartici koja dolazi uz Vaše Kristal Energy Sound slušalice. 432 Hz je frekvenicja koja rezonuje unutar našeg tela, oslobađa emocionalne blokade i širi svest. 

Širi srce i čini nas saosećajnim i punim ljubavi. Jedno je sigurno - osoba koja rezonuje s ljubavlju ima unutarnji mir.

SLUŠALICE POSEDUJU TRI FUKNCIJE:

 • 432 Hz SPA muzika snimljena na memoriju slušalica (16 GB)
 • Bežična slušalice 
 • FM Radio
 • Bluetooth™ 4.2 + Mikrofon za obavljanje razgovora
 • Tasteri na slušalice

💎PREMIUM GARANCIJA KVALITETA


FOOT KRISTAL MASAŽER ZA STOPALA

Relaks masaza sa terapeutskim masazerom za stopala

47.080 RSD

-30%

32.900 RSD

3 god. garancije

 • Idealno rešenje za vaša umorna stopala – masažer za noge koji verno simulira pokrete dlanova profesionalnog masera.
 • Masažer nudi više vrsta masaže: gnječenje, masaža valjcima, toplotna masaža, masaža uz pomoć vazdušnih jastučića
 • Pokriva sve refleksološke tačke
 • 5 Tastera + Daljinski upravljač za udobnije rukovanje
 • 5 režima rada i 3 nivoa jačine • Automatsko gašenje nakon 15-30min rada (mogućnost podešavanja tajmera)
 • Tkanina koja ima direktan kontakt sa stopalima može da se skida i pere

Napravljen od visokokvalitetne plastike ABS

💎         GARANCIJA 3 GODINE 

💎PREMIUM GARANCIJA KVALITETA


MAXI KRISTAL SHIATSU MASAŽER IRC-2000

Bežični šijacu masažer sa Ametist kristalima za masažu ledja, ramena, ruku, nogu, stopala

35.280 RSD

 • 8 MASAŽNIH ROTIRAJUĆIH KUGLI 
 • 36 PRIRODNIH AMETIST KRISTALA 
 • DUBOKA INFRACRVENA SVETLOST KOJA GREJE 
 • MOGUĆNOST RADA U KOLIMA PREKO POSEBNOG ADAPTERA
IZUZETNO EFIKASAN, POMAŽE DA ELIMINIŠETE BOLOVE U LEĐIMA, VRATU, NOGAMA - MOŽETE MASIRATI ŠAKE I STOPALA.

💎         GARANCIJA 2 GODINE 

💎PREMIUM GARANCIJA KVALITETA


MINI KRISTAL SHIATSU MASAŽER IRC-1000

Mini Kristal masažer sa Ametist Kristalima za masažu ledja, ramena, ruku, nogu, stopala

16.400 RSD

 • 4 MASAŽNE ROTIRAJUĆE KUGLE 
 • 16 PRIRODNIH AMETIST KRISTALA 
 • DUBOKA INFRACRVENA SVETLOST KOJA GREJE 
 • MOGUĆNOST RADA U KOLIMA PREKO POSEBNOG ADAPTERA 
IZUZETNO EFIKASAN, POMAŽE DA ELIMINIŠETE BOLOVE U LEĐIMA, VRATU, NOGAMA - MOŽETE MASIRATI ŠAKE I STOPALA 


💎 GARANCIJA 2 GODINE 

💎 PREMIUM GARANCIJA KVALITETA

FOOT KRISTAL MASAŽER ZA STOPALA

Relaks masaza sa terapeutskim masazerom za stopala
399 EUR - gotovina

20,79 EUR x 24 rate

 • Idealno rešenje za vaša umorna stopala – masažer za noge koji verno simulira pokrete dlanova profesionalnog masera.
 • Masažer nudi više vrsta masaže: gnječenje, masaža valjcima, toplotna masaža, masaža uz pomoć vazdušnih jastučića
 • Pokriva sve refleksološke tačke
 • 5 Tastera + Daljinski upravljač za udobnije rukovanje
 • 5 režima rada i 3 nivoa jačine • Automatsko gašenje nakon 15-30min rada (mogućnost podešavanja tajmera)
 • Tkanina koja ima direktan kontakt sa stopalima može da se skida i pere

  Napravljen od visokokvalitetne plastike ABS

  💎         GARANCIJA 2 GODINE 
 • 💎PREMIUM GARANCIJA KVALITETA


  MAXI KRISTAL SHIATSU MASAŽER IRC-2000

  Bežični šijacu masažer sa Ametist kristalima za masažu ledja, ramena, ruku, nogu, stopala
  299 EUR - gotovina

  16,63 EUR x 24 rate

  • 8 MASAŽNIH ROTIRAJUĆIH KUGLI 
  • 36 PRIRODNIH AMETIST KRISTALA 
  • DUBOKA INFRACRVENA SVETLOST KOJA GREJE 
  • MOGUĆNOST RADA U KOLIMA PREKO POSEBNOG ADAPTERA
  IZUZETNO EFIKASAN, POMAŽE DA ELIMINIŠETE BOLOVE U LEĐIMA, VRATU, NOGAMA - MOŽETE MASIRATI ŠAKE I STOPALA.

  💎         GARANCIJA 2 GODINE 

  💎PREMIUM GARANCIJA KVALITETA


  MINI KRISTAL SHIATSU MASAŽER IRC-1000

  Mini Kristal masažer sa Ametist Kristalima za masažu ledja, ramena, ruku, nogu, stopala
  139 EUR - gotovina

  15,75 EUR x 12 rata

  • 4 MASAŽNE ROTIRAJUĆE KUGLE 
  • 16 PRIRODNIH AMETIST KRISTALA 
  • DUBOKA INFRACRVENA SVETLOST KOJA GREJE 
  • MOGUĆNOST RADA U KOLIMA PREKO POSEBNOG ADAPTERA 
  IZUZETNO EFIKASAN, POMAŽE DA ELIMINIŠETE BOLOVE U LEĐIMA, VRATU, NOGAMA - MOŽETE MASIRATI ŠAKE I STOPALA 


  💎 GARANCIJA 2 GODINE 

  💎 PREMIUM GARANCIJA KVALITETA

  AMETIST KRISTAL MEDALJON OGRLICA

  Ametist kristal medaljon ogrlica
  39 EUR

  25 EUR

  gotovinska cena

  • Dobijen iz rudnika Ametista - POLUDRAGI KRISTAL SA PRIRODNIM SVOJSTVIMA 
  • Svaki primerak je TESTIRAN da ima sposobnost da PRAVI PIEZOELEKTRIČNI EFEKAT koji imituje energiju i jone 
  • Odobren od strane Gradskog zavoda za javno zdravlje 
  • Ručno obrađeni i polirani medaljon 
  • Svaki primerak je unikatan, jedinstvene boje i izgleda 
  Spada u najduhovnije kristale, poznat pod nazivom i “tonik za dušu”, poludragi kristal POZITIVNE ENERGIJE, LJUBAVI I PRIJATELJSTVA. Mnogi poznati ga nose, Novak Đ je nosio Ametist medaljon na trunirima.


  60 min PRO KRISTAL TERAPEUTSKA MASAŽA U CRYSTALCARE SALONU

  U pitanju je japanski koncept lounge detox terapeutske masaže:

  • 30 minuta masaže preko odeće na masažnim podlogama sa kristalima i svetlosnom terapijom infracrvenih talasa koji prodiru do 15 cm u telo.
  • 15 minuta Shiatsu programa za leđa, ramena i
  • 15 minuta Shiatsu programa za stopala, preko tri masažna uređaja sa Ametist kristalima i svetlosnom terapijom infracrvenih talasa!
  • DETOX posluženje po izboru: ceđena pomorandža, biljni čajevi ili kafa, koštunjavo voće po izboru.
  • SPA muzika na 432 Hz frekvenciji preko bežičnih slušalica za duboku relaksaciju tela i uma
  • Okruženi ste sa preko 1.000 prirodnih Ametist kristala
  • AROMA terapija uljem od lavande i "magičnim uljem" od Smilja

  _____________________________

  >> JEDAN TRETMAN PODIŽE OKSIGENACIJU TELA I VAŠ IMUNITET

  >> SMANJUJE SE NIVO KORTIZOLA (hormon stresa i straha) do 47% 

  >> POVEĆAVA NIVO SEROTONINA I DOPAMINA (hormon sreće i zadovoljstva) preko 30%

  >> GARANTUJEMO DA ĆETE ZASPATI ILI BITI BLIZU DUBOKOG RELAKS SNA!

  DOGOVOR PRE REALIZACIJE

  STOJIMO IZA KRISTALNO SNAŽNE GARANCIJE KVALITETA.

  Nama je važno da budete zadovoljni, da uživate u svakodnevnoj upotrebi vaših Crystalcare proizvoda i da nas rado prepoučite dragim osobama.

  AKO SU VAM POTREBNE DODATNE INFORMACIJE, POZOVITE NAS ILI NAM OSTAVITE KONTAKT I POZVAĆEMO VAS BRZO.

  Kontakt:

  Jurija Gagarina 14 Nj, 11070 Novi Beograd, naselje BELVILLE (zgrada Đurđevak)