Da li želiš da ti bol u leđima nestane za par sekundi?

Koliko puta sam osećala bol u leđima prouzrokovan dugim sedenjem na poslu. Bilo je dana kada nisam mogla da se organizujem da odem na trening, misleći da moram da ispoštujem “protokol”: izdvojiti vreme za sebe, spakovati opremu, odlazak u teretanu...


Od kada sam u svoju dnevnu rutinu uvela ova kratka istezanja, leđa me više ne bole. 🤗

Želim da pomognem i tebi, jer je tako malo potrebno da bismo se osećali bolje. 🥰


Za ovu današnju vežbu ti ne treba posebna priprema, možeš je raditi kod kuće ili u kancelariji, u trenerci ili business odelu, ma bilo gde i bilo kad. 😅
Jednostavno se ukrštenim rukama uhvati za štok vrata, pogled dole i zabaci telo unazad kao da želiš da sedneš na zamišljenu stolicu. 😎

✅ Ovom vežbom se postiže:
- istezanje ramenog dela
- istezanje gornjih leđa
- oslobađanje bola u lumbalnom delu leđa
- istezanje zadnje lože nogu

U pokazanom položaju možeš ostati 10 sekundi ili duže ako ti prija, vežbu možeš ponoviti više puta u toku dana, za bolji efekat. 💪

Zaprati nas za još korisnih saveta i predloga vežbi koje su zlata vredne. 💎

Vaš,

Crystalcare Tim

TERAPEUTSKA MASAŽA

CRYSTALCARE - MASAŽA U BEOGRADU

Najbolja masaža u Beogradu

5+

godina sa vama

3.000+

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

250.000+

pregleda website-a

5.000+

online rezervacija masaža

Dobrodošli

U ČAROBNI SVET CRYSTALCARE MASAŽA
OBEZBEĐEN PARKING

Naš salon se nalazi odmah preko puta TC Delta City, gde možete 2h besplatno parkirati Vaše vozilo. U BELVILLE naselju takođe imate dosta parkinga koje pripadaju ZONI 3.

OSVEŽENJE PRE ILI POSLE MASAŽE

Na ulazu u salon dobijate nove jednokratne papuče. Ukoliko imate potrebu, kod nas se možete osvežiti pre ili posle masaže.

432 Hz muzika za duboku relaksaciju

432 Hz muzika, poznata kao solfeggio frekvencija, neizostavan je deo pripreme za vrhunsko iskustvo masaže. Njena harmonična vibracija doprinosi stvaranju atmosfere duboke relaksacije i unutrašnjeg mira, pružajući dodatnu dimenziju celokupnom doživljaju masaže.

DETOX BILNI ČAJ

Kao pripremu za masažu, imaćete priliku da se relaksirate 10 min na Pro Kristal podlozi (bonus), dok uživate u posebno pripremljenom biljnom čaju čija je svrha detoksikacija.

432 Hz muzika i masaža u Beogradu
10 min uvodna MASAŽa (bonus)

Prilikom dolaska obavićemo kratak razgovor kako bismo definisali Vaše potrebe i očekivanja.

Zatim imate 10 min potpuno besplatno masažu na Pro Kristal podlozi koja predstavlja odličan uvod u masažu. Podloga kombinuje nekoliko programa radeći impulsnu vibro masažu, emitujući tople talase infracrvenih lampi unutar koje se nalaze Ametist kristali, omogućavajući Vam da se isključite i opustite, odlična priprema za masažu.

Uz 432 Hz muziku i Pro Kristal podloga koristi infracrvene lampe sa Ametist kristalima za pružanje kristaloterapije. Ova terapija sprovodi blagu vibro masažu koja stimuliše cirkulaciju i poboljšava raspoloženje.

Duo masaža u Beogradu
STRUČNI TERAPEUTI

Dobrodošli u naš svet Crystalcare masaže, gde se svaki trenutak posvećuje vašem potpunom opuštanju i blagostanju. Naša strast je stvoriti prostor za duboku relaksaciju i zadovoljstvo, koristeći najkvalitetnija prirodna ulja bez štetnih dodataka poput parabena, parafina ili veštačkih boja. Sa dragocenim Ametist kristalima unutar ulja, dodajemo dodatnu dimenziju blagotvornosti, dok se ulja pažljivo zagrevaju pre masaže kako bismo osigurali potpuno uživanje.

Naša masaža je suptilan ples sa telom, gde reči nisu potrebne. Cilj nam je stvoriti prostor za potpunu opuštenost, gde svaki pokret vodi ka oslobađanju napetosti i stresa.

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, o čemu svedoči preko 200 odličnih 5.0 ocena na google, to jedva čekamo da podelimo ovo jedinstveno iskustvo sa vama.

Čistoća, higijena masaza u Beogradu
KOMFOR I VISOKA HIGIJENA

Uz čaroban ambijent koji odiše svežinom i opuštajućom energijom Ametist kristala, neprekidno vodimo računa o visokim standardima higijene i komforu kako bismo osigurali potpunu bezbednost naših dragocenih klijenata.

Nakon svake masaže, posteljina se zamenjuje novom, pružajući vam osećaj svežine i čistoće.

Jednostavan sistem rezervacija
JEDNOSTAVNO DO REZERVACIJE TERMINA

Kod nas možete jednostavno zakazati termin, rezervacija termiona za masažuu samo 2 koraka, bez potrebe za telefonskim pozivom.

Korak 1: Izaberite željenu vrstu masaže i popunite svoje podatke.

Korak 2: Odaberite datum i vreme koje vam odgovara, kliknite na 'NAPRAVI REZERVACIJU' i gotovo!

PREĐI NA REZERVACIJE

Najbolja masaza Novi Beograd nagrada za kristaloterapiju
Prvoklasna Masaža i Kristalna Terapija

Crystalcare sa zadovoljstvom objavljuje da je dobitnik prestižne nagrade za najbolju masažu i kristalnu terapiju u Beogradu. Ovo priznanje je rezultat posvećenosti naših stručnjaka i izvanrednog iskustva koje pružamo našim klijentima. Naš centar nudi širok spektar tretmana koji kombinuju veštinu masaže sa moćnim svojstvima kristala, pružajući holistički pristup opuštanju uma, tela i duha.

Posetite nas i doživite vrhunsku masažu i kristalnu terapiju koja će vas osloboditi stresa i doneti harmoniju vašem biću.

Najbolja masaza Novi Beograd nagrada za kristaloterapiju
LOYALTY PROGRAM ZA VERNE KORISNIKE TERAPEUTSKIH MASAŽA

Crystalcare ima ekskluzivni Loyalty Program za svoje vernike!

Svaki put kada koristite naše terapeutske masaže, zarađujete poene koje možete iskoristiti za besplatne tretmane ili osvojiti vredne Crystalcare Premium masažere. Bez obzira da li se opuštate uz aromaterapiju ili se prepustite energiji kristala, svaka poseta donosi nagrade.

Ostanite verni Crystalcare-u i doživite luksuznu negu uz naš Loyalty Program.

CRYSTALCARE

CENOVNIK MASAŽA

RELAKS KRISTAL
MASAŽA I 432 HZ MUZIKA

Relaks masaža je veoma popularna masaža u Beogradu, preporučljiva osobama koje žele da smanje stres i da se opuste.

Ovo iskustvo uključuje lagane, nežne pokrete poput milovanja, gnječenja i kružnih pokreta pritiska.Korisniku pruža opuštanje mišića, poboljšava cirkulaciju i osigurava mentalni odmor, doprinoseći celokupnom blagostanju tela i uma.

Najbolja masaža u Beogradu

za 1 osobu

2.000 RSD / 30 min >>> Book Now
3.000 RSD / 60 min >>> Book Now
4.000 RSD / 90 min >>> Book Now

za 2 osobe

3.500 RSD / 30 min >>> Book Now
5.500 RSD / 60 min >>> Book Now
7.000 RSD / 90 min >>> Book Now

069647454

NAJTRAŽENIJA ANTISTRES / TERAPEUTSKA MASAŽA

Antistres/terapeutska masaža je naša najtraženija masaža u Beogradu, preporučuje se osobama koje pate od duboke napetosti i bolova u mišićima i zglobovima.

Ova masaža kombinuje intenzivnije pritiske, ciljane pokrete i istezanje. Pruža olakšanje od stresa, smanjuje bolove u mišićima i podiže Vaš imunitet.

Najbolja masaža za dvoje u Beogradu

za 1 osobu

2.500 RSD / 30 min >>> Book Now
4.000 RSD / 60 min >>> Book Now
5.000 RSD / 90 min >>> Book Now

za 2 osobe

4.500 RSD / 30 min >>> Book Now
7.000 RSD / 60 min >>> Book Now
8.500 RSD / 90 min >>> Book Now

069647454

MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEMNA TOPLOJ KRISTAL PODLOZI

Masaža vulkanskim kamenjem je jedinstveno iskustvo u Beogradu. Terapeut kombinuje tehnike antistres masaže s toplim vulkanskim kamenčićima, pritiskajući umorne i napete mišiće.

Ova masaža se izvodi na toploj kristalnoj podlozi, dok toplina vulkanskog kamenja dubinski opušta mišiće, za osećaj dubokog oporavka i potpunog opuštanja!

Masaza vulkanskim kamenjem u Beogradu

za 1 osobu

3.000 RSD / 30 min >>>Book Now
4.500 RSD / 60 min >>> Book Now
5.500 RSD / 90 min >>> Book Now

za 2 osobe

5.000 RSD / 30 min >>> Book Now
8.000 RSD / 60 min >>> Book Now
9.000 RSD / 90 min >>> Book Now

069647454

IZNENADITE DRAGU OSOBU

POKLON VAUČER

PORUČI VAUČER
Najbolja masaža u Beogradu

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA


Naš salon se nalazi odmah preko puta TC Delta City u kome možete parkirati Vaše vozilo 2h potpuno besplatno.
Da, naravno, imamo POS terminal za plaćanje karticom.
Preporučljivo je da dođete na masažu istuširani. Ukoliko niste stigli, možete se pre masaže istuširati kod nas.
Masaža celog tela obuhvata tretman koji uključuje mišiće, udove i leđa. Važno je naglasiti da strogo sprovodimo profesionalne masaže i da se ništa više od masaže ne može očekivati tokom tretmana. Klijent se obično skida u donji veš i u tom odevnom komadu ostaje tokom trajanja masaže.
U našem salonu vršimo masaže i želimo da istaknemo da nije potrebno obavljati depilaciju pre dolaska na tretman. Prirodna maljavost tela kod muškaraca i žena svih starosnih grupa je potpuno prihvatljiva. Imamo posebna ulja i proizvode prilagođene za sve tipove kože, uključujući i one sa karakteristikama maljavosti. Stoga, depilacija pre masaže nije obavezna - ostanite prirodni i opušteni tokom vaše masažne terapije.
Relaksacija celog tela, masaza na Novom Beogradu, Novi Beograd (Belville)

relaks masaža NOvi Beograd (Belville)

Relaks masaža je blaga, prijatna masaža u našem salonu na Novom Beogradu (Belville), kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Pored ručne masaže, naša Premium Kristal topla podloga će termo terapijom IR talasa od 30-70 °C sa kristalima raditi na uspostavljanju unutrašnje ravnoteže, uticati na uklanjanje napetosti i bolnih stanja u ledjima i ramenima saznaj više

Terapeutska relaks masaza Novi Beograd (Belville)
TERAPEUTSKA MASAŽA 

Novi Beograd (Belviile)

Terapeutska masaža u našem salonu na Novom Beogradu (Belville) ima za cilj da proizvede određene terapijske efekte i benefite za ceo organizam. Terapeut koji vas masira i terapeutski uređaji poput Pro Kristal podloge deluju umerenim intenzitetom. Posebnim tehnikama, infracrvenim talasima, toplotom, frekvencijom i vibracijom smanjuje se bol- saznaj više

Fiziklana relaks terapija za lumbalni deo ledja, bol u leđima, masaza na Novom Beogradu, Novi Beograd (Belville)
FIZIKALNA TERAPIJA 

NOVI BEOGRAD (BELVIILE)

Fizikalna terapija u našem salonu na Novom Beogradu (Belville) pomoći će Vam kod bola u leđima i ramenima. Naši terapeuti će masažom pomoću umerenih i snažnijih pokreta vršiti  pritisak na spazam mišića (bolna mesta) u cilju njihovog opuštanja. Dodatno, naša terapeutska Pro Kristal podloga će uz pomoć toplote infracrvenih talasa i svetlosne terapije smanjiti bol u leđima - saznaj više
Antistres i relaks masaza na Novom Beogradu, Novi Beograd (Belville)
ANTISTRES masaža NOVI BEOGRAD (BELVIILE)
Antistres masaža u našem salonu na Novom Beogradu (Belville) predstavlja kombinaciju terapeutske masaže leđa i relaks masaže, najčešće shiatsu (šijacu) pokretima. Pored ručne masaže, naša Premium Kristal topla podloga će termo terapijom IR talasa od 30-70 °C sa kristalima raditi na uspostavljanju unutrašnje ravnoteže, uticati na uklanjanje napetosti i bolnih stanja u ledjima i ramenima - saznaj više
Masaza umornih nogu i stopala, relaks masaza na Novom Beogradu, Novi Beograd (Belville)
MASAŽA STOPALA Novi Beograd (Belville)

Masaža stopala u našem salonu na Novom Beogradu (Belville) oporaviće u potpunosti Vaše umorne noge i stopala. Pored ručne masaže, imate priliku da probate i Foot Kristal masažer za stopala. Iako zvuči neobično i skoro neverovatno, na stopalima se nalaze tačke koje su povezane sa određenim organima. Njihovom stimulacijom, tačnije, tzv. "kraljica masažom", stimuliše se rad svih organa, kao i preko 70.000 nervnih završetaka - saznaj više

Relax i antistres terapeutska masaza ledja i celog tela na podlozi sa Ametist i Turmalin kristalima, na Novom Beogradu, Novi Beograd (Belville)
MASAŽA LEĐA Novi Beograd (Belville)
Masaža ledja u našem salonu na Novom Beogradu (Belville) predstavlja spoj nekoliko različitih manuelnih tehnika masaže i termo terapije, ima za cilj oslobađanje od bola i napetosti. Pored ručne masaže, naša Premium Kristal topla podloga će termo terapijom IR talasa od 30-70 °C sa kristalima raditi na uspostavljanju unutrašnje ravnoteže, uticati na uklanjanje napetosti i bolnih stanja u ledjima i ramenima - saznaj više
Anticelulit masaza sa Ametist kristal terapeutskom masaznom prostirkom na Novom Beogradu, Novi Beograd (Belville)
ANTICELULIT MASAŽA 

Novi Beograd (Belville)

Anticelulit masaža u našem salonu na Novom Beogradu (Belville) je jedna od metoda eliminacije celulita. Ako se anticelulit masaža radi u kontinuitetu, daje odlične rezultate. Dodatno, naša Pro Kristal podloga će uz pomoć vibro-impulsne masaže i svetlostne infrared kristaloterapije delotvorno razbijati celulit. Paket 8 tretmana može da se izbori sa ovim problemom.  - saznaj više

Limfna drenaza i limfedem resenje na terapeutskoj masaznoj podlozi sa Ametist kristalima na Novom Beogradu, Novi Beograd (Belville)
limfna drenaža i limfedemi - rešenje

Limfna drenaža u našem salonu na Novom Beogradu (Belville) je terapeutski postupak koji primenjujemo za poboljšanje venske cirkulacije. Limfedem predstavlja otok ekstremiteta usled oštećenja limfne drenaže i posledičnog nakupljanja proteinima bogate tkivne tečnosti u međućelijskom prostoru. Ručna limfna drenaža u kombinaciji sa Pro Kristal podlogom... - saznaj više

Sportska masaza celog tela na Novom Beogradu, Novi Beograd (Belville)
SPORTSKA MASAŽA Novi Beograd (Belville)
Sportska masaža u našem salonu na Novom Beogradu (Belville) je vrsta masaže u kojoj se upotrebljavaju specijalni zahvati i uređaji sa infracrvenom svetlošću koji imaju za cilj bržu i potpuniju pripremu sportiste za treninge, intenziviranje i produžavanje vremena samog treninga i povećanja sportske moći. Pored ručne masaže, naša Premium Kristal topla podloga će termo terapijom IR talasa od 30-70 °C sa kristalima raditi na uspostavljanju unutrašnje ravnoteže, uticati na uklanjanje napetosti i bolnih stanja u ledjima i ramenim - saznaj više
Kristaloterapija i terapeutska masaza sa Ametist i Turmalin kristalima na Novom Beogradu, Novi Beograd (Belville)
KRISTALOTERAPIJA I KRISTAL MASAŽERI
Masaža kristaloterapija u našem salonu na Novom Beogradu (Belville) se obavlja na više načina, uz pomoć ručne masaže i masažera sa kristalima. Kristaloterapija je vrsta holističke (tradicionalne) medicine, praktikuje već više hiljada godina. Pored ručne masaže, naša Premium Kristal topla podloga će termo terapijom IR talasa od 30-70 °C sa kristalima raditi na uspostavljanju unutrašnje ravnoteže, uticati na uklanjanje napetosti i bolnih stanja u ledjima i ramenim - saznaj više
Relaks i antistres masaza sa vulkasnskim kamenjem na Novom Beogradu, Novi Beograd (Belville)
VULKANSKO KAMENJE I KRISTAL MASAŽE
Vukansko kamenje masaža u našem salonu na Novom Beogradu (Belville) opušta napetost u mišićima, smanjuje bol i ukočenost. Masaža toplim vulkanskim kamenjem obezbeđuje duboku mišićnu i tkivnu relaksaciju, oslobađa od nagomilanog stresa, pojačava cirkulaciju i omogućava lakše izbacivanje toksina. Pored ručne masaže, naša Premium Kristal topla podloga će termo terapijom IR talasa od 30-70 °C sa kristalima raditi na uspostavljanju unutrašnje ravnoteže, uticati na uklanjanje napetosti i bolnih stanja u ledjima i ramenim - saznaj više
Maderoterapija, anticelulit i relaks limfna drenaza sa Ametist kristal terapeutskim masazerima na Novom Beogradu, Novi Beograd (Belville)
MADEROTERAPIJA I KRISTAL MASAŽE
Maderoterapija u našem salonu na Novom Beogradu (Belville) je oblik anticelulit masaže koji služi za oblikovanje tela. Ako se anticelulit masaža radi u kontinuitetu, daje odlične rezultate. Dodatno, naša Pro Kristal podloga će uz pomoć vibro-impulsne masaže i svetlostne infrared kristaloterapije delotvorno razbijati celulit. Paket 8 tretmana može da se izbori sa ovim problemom. Dodatno, naša Premium Kristal topla podloga će termo terapijom IR talasa od 30-70 °C sa kristalima će podsticati razbijanje celulita - saznaj više
90+ MIN masaže CENOVNIK i REZERVACIJE
60+ MIN masaže CENOVNIK i REZERVACIJE
30+ MIN masaže CENOVNIK i REZERVACIJE


Firma

CRYSTALCARE LIFE d.o.o.

8. marta 6/2, 11250 Beograd
MB: 21389463
PIB: 110811443
CRM form will load here