MASAŽA STOPALA I KRISTAL MASAŽERI

Iako zvuči neobično i skoro neverovatno, na stopalima se nalaze tačke koje su povezane sa određenim organima. Njihovom stimulacijom, tačnije, tzv. "kraljica masažom", stimuliše se rad svih organa.

Refleksologija ili refleksoterapija je stara istočnjačka veština utemeljena na kineskoj "terapiji zona" koja počiva na načelu da se na dlanovima i stopalima nalaze zone koje odgovaraju svim organima, žlezdama i delovima tela. U stopalu se nalazi 26 kostiju, 56 ligamenata i 33 zgloba, kao i više od 70.000 nervnih završetaka. 

Moderan način života (obuća, betonski pločnici po kojima hodamo) znatno umanjuje prirodni uticaj na senzornu funkciju stopala. Kako bismo ih očuvali i sačuvali, potrebno je da svakodnevno obavljaju svoju funkciju. Ako nemaju fizičku aktivnost, stopala slabe, osuše se, devitalizuju ili uvećaju obim masnim naslagama... Veruje se da životna energija teče određenim putanjama (meridijanima) kroz naše telo, a da su te putanje povezane sa svim organima. Stimulacijom određenih tačaka duž meridijana mogu se ukloniti različite tegobe, odnosno blokade u pravilnom protoku životne energije.

Opušta i osvežava organizam 

Pre početka masaže ne bi trebalo jesti najmanje sat i po, kao i sat vremena posle masaže. Kada se završi masaža, trebalo bi popiti pola litra mlake vode, kako bi se za nju vezale soli mokraćne kiseline i da se mokrenjem bubrezi oslobode toksina. Refleksoterapija stopala pomaže u lečenju povišenog krvnog pritiska, loše cirkulacije, prehlade, upale sinusa, glavobolje, lumbaga, nesanice, stresa... Opušta, osvežava organizam i zamenjuje šest sati sna, daje osećaj lakoće nogu. 04Učinak je sličan kao kod masaže celog tela. Važno je naglasiti da se ova terapije ne sme raditi onima koji imaju kamen u žučnoj kesi i bubrezima, trudnicama, deci i obolelima od infektivnih bolesti. Refleksoterapija je oblik terapije koji se može primenjivati kao osnovni ili deo programa lečenja neke bolesti. 

Refleksoterapija pomaže u lečenju: 

 • alergija,  anemije,  artritisa,  astme, 
 • bronhitisa, prehlade, kašlja, upale sinusa,
 • bolova u leđima,
 • povišenog krvnog pritiska,
 • konstipacije (zatvora),
 • dijabetesa, problema sa varenjem,
 • glavobolje, nesanice,
 • problema sa bubrezima i jetrom,
 • PMS-a, migrene,  muka i povraćanja edema,
 • sinusitisa,
 • stresa

Relaks masaza sa terapeutskim masazerom za stopala

FOOT KRISTAL MASAŽER ZA STOPALA

Bol u stopalima je često posledica dugog vremena provedenog na nogama, neodgovarajuće obuće ili vežbanja nakon perioda neaktivnosti. 


Idealno rešenje je masaža koja Vam pomaže da se opustite i uklonite tenziju u stopalima, nogama i čitavom telu. Problem je što nije svako u mogućnosti da je sebi redovno priušti. 


Ali postoji rešenje i za njih – masažer za noge koji verno simulira pokrete dlanova profesionalnog masera.


Masažer za stopala je aparat koji u potpunosti može zameniti profesionalnu masažu ovog dela tela. Unutar aparata nalazi se sistem koji menjanjem pritiska, intenziteta i rotacije delova simulira dlanove masera. 


Masažer stopala aktivno radi na vašim petama, donjem i gornjem delu tabana i prstima ISTOVREMENO! Za razliku od drugih aparata na tržištu sa kojima morate aktivno učestvovati u masaži menjajući položaj i pritisak stopala, FOOT KRISTAL masažer dozvoljava Vam da se u pravom smislu reči opustite, i fizički i mentalno. 


U zavisnosti od Vaših želja možete menjati vrstu masaže, intenzitet i vreme trajanja, čak i aktivirati infracrveno grejanje koje dodatno pomaže Vašim mišićima da se opuste i oporave nakon dugog dana.


 • Masažer nudi više vrsta masaže: gnječenje, masaža valjcima, toplotna masaža, masaža uz pomoć vazdušnih jastučića
 • Masažer pokriva sve refleksološke tačke
 • Pomaže: poboljšanju metabolizma, redukciji stresa, poboljšava cirkulaciju
 • 5 Tastera + Daljinski upravljač za udobnije rukovanje
 • 5 režima rada i 3 nivoa jačine
 • Automatsko gašenje nakon 15-30min rada (mogućnost podešavanja tajmera)
 • Tkanina koja ima direktan kontakt sa stopalima može da se skida i pere
 • Napravljen od visokokvalitetne plastike ABSdelu leđa


REZERVIŠI PROMO TERAPEUTSKO-MASAŽNI TRETMAN U LOUNGE SPA CRYSTALCARE SALONU - KLIKNI OVDE

KOMPRESIONA MASAŽA 

Masaža vazdušnim jastučićima nežno utiče na mišiće stopala i poboljšava cirkulaciju. Efikasno smanjuje otok, eliminiše umor i prijatno opušta. Idealna je za osetljiva stopala kojima je potreban blag tretman umesto intenzivne masaže. 

ŠIJACU MASAŽA STOPALA 

Šijacu masaža usmerena je na aktivne tačke stopala. Uspešno regeneriše mišiće, tetive i ligamente, oslobađa od umora i tenzije, eliminiše osećaj bola i omogućava Vam da se opustite. Šijacu masaža idealna je nakon treninga ili napornog dana provedenog na nogama. 

KOMBINACIJA OBE MASAŽE 

Kombinacijom ove dve vrste masaže dobijate najbolje od obe. Dobijate celokupnu masažu stopala koja je intenzivna, duboka i okrepljujuća. Istovremeno se oslobađate bola, relaksirate i jačate mišiće, tetive i ligamente, smanjujete otok, osetljivost i poboljšavate cirkulaciju. 

Duboka toplota infracrvenih talasa “Far Infrared – FIR” u kombinaciji sa akupresurom i shiatsu masažnim pokretima, pomaže da se krvini sudovi šire, što doprinosi efikasnom oporavku mišića. Povećana cirkulacija krvi vrši detoksikaciju, prenosi otpadne materije metabolizma i isporučuje krv bogatu kiseonikom do mišića osiromašenih kiseonikom, pomažući da se brže oporavljaju.

Infracrveni talasi i negativni joni prodiru u kožu duboko, pomažući u detoksikaciji nečistoća sa kože i limfe, brzo uklanjanje mrtvih ćelija kože. Povećana cirkulacija privlači prirodne hranljive materije vaše kože na površinu, podmlađujući zdravlje i izgled vaše kože.

Kod pacijenata sa ukočenošću koji pate od mnogih vrsta artritisa i mišićno-koštanih poremećaja. Osim toga, dokazano je da je efikasna u lečenje uganuća, neuralgija, bursitis ramena, grčevi mišića, ukočenost zglobova. Krutost, bolovi i bolovi koji dolaze sa starenjem su smanjeni ili eliminisani korišćenjem FIR-a (dalekih inracrvenih talasa).

Pomaže da se opustite i smirite nervozu u nervnom sistemu. Nivo kortizola, tzv. hormona "stresa" ili hormona "straha", smanjuje se za čak 47%.

Kada se negativni joni primenjuju na telo, kalcijum pročišćava krv, a natrijum koji cirkuliše u krvi se ionizira. Ovo doprinosi da pH vrednost krvi bude alkalno stanje (bazna sredina), te ima ukupan alkalizirajući efekat na telu, koji je pozitivan za ljudsko zdravlje. Kisela sredina pogoduje razvoju mikrooganizama, bakterija, kancerogenih ćelija. Pravilna pH vrednost krvi je blago alkalna (pH od 7,2 do 7,45) i neophodna je za optimalno zdravlje. Negativni joni kada deluju na telo korisni su za regulisanje pH vrednosti krvi.

Kako se povećavaju negativni joni u krvi, povećava se međućelijska komunikacija. Ovo nastaje kada su ćelijske membrane otvorene, ćelijski metabolizam je olakšan, i kao rezultat toga postoji povećanje unosa hranljivih materija i ćelijske hidratacije. Takođe, ćelijski otpadni materijali se efikasnije izlučuju. Sa povećanjem ćelijskog metabolizma, optimalna ćelijska funkcija se uspostavlja. Za više informacija istražite Nobelovu nagradu “Phisiologi (1991)” za otkrivanje “jonskog kanala”.

FOOT KRISTAL MASAŽER ZA STOPALA

Masažer za stopala

47.080 RSD

 • Idealno rešenje za vaša umorna stopala – masažer za noge koji verno simulira pokrete dlanova profesionalnog masera.
 • Masažer nudi više vrsta masaže: gnječenje, masaža valjcima, toplotna masaža, masaža uz pomoć vazdušnih jastučića
 • Pokriva sve refleksološke tačke
 • 5 Tastera + Daljinski upravljač za udobnije rukovanje
 • 5 režima rada i 3 nivoa jačine • Automatsko gašenje nakon 15-30min rada (mogućnost podešavanja tajmera)
 • Tkanina koja ima direktan kontakt sa stopalima može da se skida i pere
 • Napravljen od visokokvalitetne plastike ABS

💎         GARANCIJA 2 GODINE 

💎PREMIUM GARANCIJA KVALITETA


PREMIUM MASAŽERI

OSTALE VRSTE MASAŽA

Relaksacija celog tela na masaznoj kristal Ametist podlozi

RELAX MASAŽA I KRISTAL PODLOGA

Relaks masaža je blaga, prijatna  masaža kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Premium Kristal masažer -  masažna prostirka na struju, ima za cilj da termo terapijom infracrvenih talasa i kristala radi na podizanju opšteg zdravstvenog stanja saznaj više

Terapeutska relax masaza na masaznoj kristal Ametist podlozi
TERAPEUTSKA MASAŽA I PRO KRISTAL PROSTIRKA

Terapeutska masaža ima za cilj da proizvede određene terapijske efekte i benefite za ceo organizam. Terapeut i terapeutski uređaji poput Pro Kristal podloge deluju umerenim intenzitetom. Posebnim tehnikama, frekvencijom i vibracijom smanjuje se bol - saznaj više

Fiziklana relax terapija za lumbalni deo ledja sa kristal masaznim uredjajima
FIZIKALNA TERAPIJA I KRISTAL MASAŽERI
Svrha fizikalne terapije je smanjivanje bola i poboljšavanje generalnog kvaliteta života primenom raznih oblika energije. To može biti pokret, infracrvena toplota i svetlosna terapoja, mehanička energija, magnetna, energija vode. Pro Kristal podloga - saznaj više
Antistres i relaks masaza sa sijacu uredjajima za masazu ledja
ANTISTRES I KRISTAL SHIATSU MASAŽERI
Antistres masaža predstavlja kombinaciju terapeutske masaže leđa i relaks masaže, najčešće shiatsu (šijacu) pokretima. Pored toga sto pomaže opuštanju od stresa, kristal shiatsu masaža  se koristi se za uspostavljanje ravnoteže, ali i za uklanjanje napetosti i bolnih stanja - saznaj više
Relax i antistres terapeutska masaza ledja i celog tela na podlozi sa Ametist i Turmalin kristalima
MASAŽA LEĐA I KRISTAL MASAŽERI
Terapeutska masaža ledja predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže i termo terapije, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja, muzikom, koja znatno redukuju bol i uspešno otklanjaju nakupljenu napetost - saznaj više
Anticelulit masaza sa Ametist kristal terapeutskom masaznom prostirkom.
ANTICELULIT MASAŽA I KRISTAL MASAŽERI

Anticelulit masaža je jedna od metoda eliminacije celulita. A koliko je efikasna? Vibro-impulsna masaža je jedna od delotvornijih i može da se izbori sa ovim problemom kada se primenjuje u kontinuitetu, kod kuće. Rezultati istraživanja govore da 90% žena ima ovaj problem - saznaj više

Limfna drenaza i limfedem resenje na terapeutskoj masaznoj podlozi sa Ametist kristalima.
LIMFNA DRENAŽA I LIMEFEDEMI - REŠENJE

Limfna drenaža je terapeutski postupak koji primenjujemo za poboljšanje venske cirkulacije. Limfedem predstavlja otok ekstremiteta usled oštećenja limfne drenaže i posledičnog nakupljanja proteinima bogate tkivne tečnosti u međućelijskom prostoru - saznaj više

Shiatsu masazer za ledja, noge i ramena sa infracrvenim grejanjem i Ametist kristalima.
SPORTSKA MASAŽA I KRISTAL MASAŽERI
Sportska masaža je vrsta masaže u kojoj se upotrebljavaju specijalni zahvati i uređaji sa infracrvenom svetlošću koji imaju za cilj bržu i potpuniju pripremu sportiste za treninge, intenziviranje i produžavanje vremena samog treninga i povećanja sportske moći - saznaj više
Kristaloterapija i terapeutska masaza sa Ametist i Turmalin kristalima
KRISTALOTERAPIJA I KRISTAL MASAŽERI
Kristaloterapija se kao jedna od vrsta holističke (tradicionalne) medicine, ... obe stare više od 5000 godina, koriste kristaloterapiju kao nezaobilazni način Kristaloterapija - kamen. Osnove kristaloterapije · Šta je lečenje kristalima? Naučni aspekt kristaloterapije - saznaj više
Relaks i antistres masaza sa vulkasnskim kamenjem.
VULKANSKO KAMENJE I KRISTAL MASAŽE
Opušta napetost u mišićima, smanjuje bol i ukočenost. Masaža toplim vulkanskim kamenjem obezbeđuje duboku mišićnu i tkivnu relaksaciju, oslobađa od nagomilanog stresa, pojačava cirkulaciju i omogućava lakše izbacivanje toksina - saznaj više
Maderoterapija, anticelulit i relaks limfna drenaza sa Ametist kristal terapeutskim masazerima.
MADEROTERAPIJA I KRISTAL MASAŽE
Maderoterapija – Anticelulit masaže i oblikovanje tela impulsnom vibro masažom - Najefikasnije masaže za uklanjanje celulita. Maderoterapija u kombinaciji sa impulsnom vibro-masažom i svetlosnom-kristaloterapijom je predstalja najsavremeniju metodu za kućnu negu tela - saznaj više

PREMIUM MASAŽE I MASAŽERI

KontaKT

Rezervišite ODMAH ONLINE TERMIN I SVOJ POKLON AMETIST KRISTAL

Popunite formu niže i odaberite slobodan termin.

Cena vašeg tretmana sa 40% popusta 2.500 RSD iznosi >>1.500 RSD / 45 min

U sklopu usluge, dobiđete posluženje, DETOX užina:

 • ceđena pomorandža,
 • mix koštunjavog i sušenog voća po izboru,
 • biljni čaj ili nespresso kafa

Četiri SPA sekcije salona su odvojene. Možete doći u paru kada imate pravo na DVA POKLON AMETIST KRISTALA.

Vidimo se uskoro!

Dodatne informacije